Fenerbahçe galibiyete hasret kaldı

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe galibiyete hasret kaldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2012 14:16

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Romanya'nın Vaslui takımıyla 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, ilk maçı kendi sahasında oynamanın avantajını kullanamadı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda konuk ettiği Rumen rakibi karşısında ilk yarıda kötü bir performans ortaya koyan, ikinci yarıya daha hareketli başlayıp rakibe baskı kuran Fenerbahçe, buna rağmen 75. dakikada kalesinde gördüğü gole, 89. dakikada savunma oyuncusu Bekir İrtegün'ün golüyle karşılık verebildi.

Sarı-lacivertliler, kendi seyircisi önünde 1-1 berabere kaldığı Rumen rakibi karşısında 8 Ağustos Çarşamba günü deplasmanda tur mücadelesi verecek.

İŞTE FENERBAHÇE'NİN YEDİĞİ İLK GOL - WEB TV

BEKİR FENERBAHÇE'Yİ İPTEN ALDI - WEB TV

AZİZ YILDIRIM YENİDEN SARACOĞLU'NDA - FOTO GALERİ- Süleyman ARAT'ın objektifinden

MAÇTAN KARELER - Süleyman ARAT ve Semih BAHADIR'ın objektifinden

Galibiyete hasret

Haberin Devamı

Yeni sezon hazırlık döneminde yaptığı 3 maçtan beraberliklerle ayrılan Fenerbahçe, ilk resmi maçında da kazanamadı. Avusturya kampında MTK Budapeşte ve Newcastle United ile 1-1 berabere kalan sarı-lacivertli ekip, Dinamo Tiflis karşısından da 0-0'lık sonuçla ayrılmıştı. Fenerbahçe'nin Wisla Krakow ile yaptığı maç da yağmur nedeniyle tamamlanamamıştı.

Kocaman'ın Avrupa'da galibiyeti yok

Fenerbahçe, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde çıktığı 5. Avrupa kupası mücadelesinde de galibiyet elde edemedi. Geçen sezon men edildiği için Avrupa'da boy gösteremeyen sarı-lacivertli ekip, Kocaman'ın ilk sezonunda 2010-2011'de UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda İsviçre'nin Young Boys takımı karşısında ilk maçta deplasmanda 2-2 berabere kalıp, İstanbul'da 1-0'lık yenilgiyle “Devler Ligi”nden elenmişti. Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe aynı sezon UEFA Avrupa Ligi play-off mücadelesinde ise Yunanistan'ın PAOK takımı karşısında deplasmanda 1-0'lık mağlubiyet ve Kadıköy'de 1-1'lik beraberlikle turu geçememişti. Fenerbahçe, Kocaman yönetiminde Avrupa kupalarındaki 5 maçında 3 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı.

Haberin Devamı

İkinci yarıda Kuyt forvete

Rumen ekip karşısında ilk yarıda kötü bir performans sergileyen Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman ikinci yarıda forvette değişiklik yaptı. Hücumda oldukça zayıf kalan sarı-lacivertli ekipte ilk yarının ardından Semih Şentürk kenara alınırken, bu futbolcunun yerine Mehmet Topuz oyuna dahil edildi. Mehmet Topuz orta alanın sağında görev alırken, maça bu mevkide başlayan Kuyt forvete geçti.-  Sarı-lacivertli ekip Rumen rakibi karşısında 75. dakikada kalesinde golü gördükten sonra 79. dakikada Mehmet Topal'ı oyundan alan Kocaman, Sow'u maça dahil ederek forveti çiftledi.

Stoch'un yerine Caner Erkin sahada

Takımını ikinci yarıda forvette değişiklikle sahaya süren Kocaman, 61. dakikada da Stoch'u oyundan alıp Caner Erkin'i oyuna dahil etti.

Haberin Devamı

Özellikle ilk yarıda pek bir varlık gösteremeyen Stoch, ikinci yarıda 16 dakika sahada kalırken, 61. dakikada yerini Caner'e bıraktı.

Fenerbahçe'de 4 sarı kart

Vaslui mücadelesinde Fenerbahçe'de 4 futbolcu sarı kart gördü.

Kadıköy'deki mücadelede İspanyol hakem Lahoz, Fenerbahçe'den Egemen Korkmaz, Cristian, Alex ve Bekir İrtegün'e sarı kartlarını çıkardı.

Bu arada, maç sonunda sahada iki takım futbolcuları arasında kısa süre bir gerginlik yaşanırken, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın da ortamı yatıştırmak için sahaya girdiği görüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!