Fenerbahçe Emenike'nin yerine Fernandao'yu getiriyor

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Emenikenin yerine Fernandaoyu getiriyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2015 13:21

Webo dışındaki forvet oyuncuları Sow ve Emenike'nin performansından memnun olmayan Fenerbahçe, halen 13 golle Süper Lig'in en golcü ismi olan Bursasporlu Fernandao'nun peşine düştü.

Haberin Devamı

Son yılların transferdeki en sessiz takımı Fenerbahçe, yaz dönemi için şimdiden kolları sıvadı..

Yabancı sınırlamasındaki artış üzerine devre arası yapılamayan hücumcu takviyesini haziran ayına bırakan sarı-lacivertliler listenin ilk sırasına Bursaspor’un süper golcüsü Fernandao’yu aldı.

Sow ve Emenike’nin sözleşmeleri devam etse de bu ikilinin gol yollarındaki beceriksizliğinden usanan F.Bahçe yönetimi, söz konusu futbolculara gelecek teklifleri hemen değerlendirmeye alacak. Teknik heyetin yakından takip ettiği Fernandao’nun yeşil-beyazlılarla kontrat uzatmamış olması yöneticilerin iştahını kabartırken, 2016 mayısına kadar tapusu Atletico Paranaense’de olan oyuncuyla cüzi bir rakam karşılığında anlaşılması bekleniyor.

TÜRK OLABİLİR
27 yaşındaki futbolcuyu cazip kılan bir başka özelliği ise henüz Brezilya Milli Takımı’nın formasını giymemiş olması.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli idareciler golcü sıkıntısı çeken Türk Milli Takımı için Fernandao’yu biçilmiş kaftan olarak görürken, Fatih Terim’in bu oyuncuyu Türk yapmak için girişimlere başlamasını bekliyor. Böyle bir olasılık halinde yerli statüsünde oynayacak olan Fernandao, teknik heyetin de transfer hamlelerini artıracak. (Vatan)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!