Fenerbahçe – Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe – Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2016 16:26

Ligdeki liderliğini koruyan Fenerbahçe bu hafta Çaykur Rizespor’u ağırlayacak. Spor Toto Süper Lig 19. hafta mücadelesinde karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor’un karşılaşması merakla bekleniyor. Peki, Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Ligde ilk sırada olan Fenerbahçe ile ligin dokuzuncu sırasında bulunan Çaykur Rizespor, bu hafta Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Vitor Pereira yönetimindeki Fenerbahçe ve Hikmet Karaman yönetimindeki Çaykur Rizespor maç için çalışmalarını sürdürüyor. Ligdeki yerini garantilemek isteyen Fenerbahçe’nin yanı sıra Çaykur Rizespor ise hem rakibine, hem de izleyenlere bir sürpriz yapmak istiyor.

FENERBAHÇE - ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI DETAYLARI

Şükrü Saraçoğlu Stadında gerçekleşecek olan Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçı 24 Ocak 2016 Pazar günü saat 16:00’da başlayacak. Maç Lig TV’den canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmanın hakemleri ise Deniz Ateş Bitnel, Kerem Ersoy ve Erdem Bayık.

FENERBAHÇE GRUBU LİDER OLARAK TAMAMLADI

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu mücadelesinde Tuzlaspor’u son dakikada 1-0 mağlup eden Fenerbahçe grupta 5’te 5 yaparak zirveye oturdu. Fenerbahçe’nin galip olmasını sağlayan golü ise 91. dakikada Lazar Markovic attı.

Haberin Devamı

Bu sonuçla beraber 15 puana ulaşan Fenerbahçe'nin grubunda, Antalyaspor 10 puanla ikinci, Tuzlaspor 4 puanla üçüncü olurken, puan alamayan Giresunspor ise son sırada bulunuyor. Fenerbahçe gruptaki son hafta maçında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak.

ÇAYKUR RİZESPOR’DA MAÇ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başlayan Çaykur Rizespor, geçtiğimiz gün akşam saatlerinde teknik adam Hikmet Karaman yönetiminde antrenman yaptı. Maçla alakalı açıklama yapan Karaman, çok önemli olan iki transferi hala gerçekleştiremediklerini belirterek, iyi bir takımla karşı karşıya geleceklerini söyledi.

BAKMADAN GEÇME!