Fenerbahçe – Bursa maçının golleri ve özeti (3-0 goller ve özet izle)

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe – Bursa maçının golleri ve özeti (3-0 goller ve özet izle)
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2015 23:01

Türkiye Kupası yarı finalinde Bursaspor, Fenerbahçe’yi 3-0 yenerek finale çıktı. Bursa’nın gollerini Volkan Şen, Fernandao ve Şamil Cinaz’dan geldi. Bursaspor, Türkiye Kupası finalinde Galatasaray ile oynayacak. Maçın gollerini aşağıdaki linkleri tıklayarak izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe’ye büyük şok… Fenerbahçe, Bursaspor’a 3-0 yenilerek Türkiye Kupası’na veda etti.

İlk maçı 2-1 kazanan Fenerbahçe, Türkiye Kupası yarı final maçında Bursaspor’a 3-0 yenilerek kupadan elendi.

Fenerbahçe: 0 – Bursaspor: 1 – Volkan Şen’in golü için tıklayın

Fenerbahçe: 0 – Bursaspor: 2 – Fernandao’nun golü için tıklayın

Fenerbahçe: 0 – Bursaspor: 3 - Şamil Cinaz’ın golü için tıklayın

Fenerbahçe, maça Volkan Demirel, Emre Belözoğlu, Caner Erkin ve Egemen Korkmaz'dan yoksun çıktı. Volkan'ın yokluğunda kaleyi Mert Günok korudu. Savunmada Egemen'in yerinde Bekir İrtegün, Diego'nun yerine de Meireles forma giydi. Sow, Webo, Diego, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topuz ve Serdar Kesimal yedekler arasında yer aldı. Bursaspor, Fenerbahçe karşısına yarı final turunun ilk maçındaki 11’iyle çıktı.

Haberin Devamı

10 BİN TARAFTAR

Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında Bursaspor'u ağırladığı maçta tribünler yine boş kaldı. Aynı saatte basketbol play-offlarında Sarı-Lacivertliler evinde Galatasaray'ı ağırlarken bu durum tribünleri iyice etkiledi. Mücadeleyi yaklaşık 10 bin taraftar takip etti.

GFB TRİBÜNE ALINMADI

Fenerbahçe'nin muhalif tribün gruplarından Genç Fenerbahçeliler uzun bir aradan sonra Bursaspor maçında tribündeki yerlerini almak için bilet aldılar. Fakat tribüne alınmayan bu grup protokol tribününün önüne gelerek yönetim aleyhine protestolarda bulundu.

Zorlu maçta ilk yarıda golü bulan taraf Bursaspor oldu. Belluschi'nin pasında topla buluşan Volkan Şen, soldan ceza sahasına girdi. Topu sağ ayağına alarak altı pasın sol çaprazından düzgün bir plase vuruş yapan Volkan, topu kaleci Mert'in yanından ağlara gitti. 0-1 Fenerbahçe'nin ileride çoğalmakta güçlük çektiği ilk yarıda başka gol olmadı.

İkinci yarıda düşük tempoda giden maçta Bursaspor, 76. dakikada farkı ikiye çıkaran golü buldu. Ceza sahası içinde karambolde topu önünde bulan Fernandao düzgün bir vuruşla kaleci Mert'i avladı. Golden hemem sonra Sarı Kanarya bir şok daha yaşadı. İkinci sarı kartını gören Kadlec oyundan atıldı. 84. dakikada Fenerbahçe'nin fişini çeken golü Şamil Cinaz kaydetti.

Haberin Devamı

EMENİKE'YE ISLIK

62. dakikada sarı lacivertli takımın geliştirdiği bir atak sırasında Emenike'nin 'sakatlandım' işaretini yaparak topa koşmaması taraftarların büyük tepkisini çekti. Taraftarların ıslıklarla protesto ettiği Nijeryalı futbolcu, bir süre sahada kalıp kendisini denedi. Ancak devam edemeyeceğini anlayınca oyundan çıktı. Yerini Webo'ya bırakan Emenike, taraftarların protestoları arasında yedek kulübesine gitti.

HASAN ALİ OYUNA GİRİNCE TARAFTAR İSYAN ETTİ

Fenerbahçe taraftarının asıl tepkisi 83. dakikada yaşandı. Sarı lacivertli takım 2-0 geride iken İsmail Kartal'ın, yedek kulübesinde Diego varken Hasan Ali'yi oyuna sokması taraftarların büyük tepkisine yol açtı. Hasan Ali oyuna girdikten 1 dakika sonra Bursaspor'un üçüncü golü gelince tribündeki taraftarların büyük bölümü İsmail Kartal'ı protesto etti ve uzun süre, "Yönetim istifa" diye tempo tuttu.

BAKMADAN GEÇME!