Fenerbahçe Beşiktaş'ı 3'e katladı

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Beşiktaşı 3e katladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2007 13:14

Turkcell Süper Lig şampiyonu Fenerbahçe ile Fortis Türkiye Kupası sahibi Beşiktaş'ı Almanya'da karşı karşıya getirecek Süper Kupa için dün itibariyle 12 bin 747 bilet satıldığı açıklandı.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, 5 Ağustos Pazar günü Almanya'nın Köln kentinde Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında yapılacak maç için dün itibariyle 12 bin 747 biletin satıldığı bildirildi.

Bu yıl ikincisi yapılacak kupa ayrıca iki takımın yeni transferlerinin ilk resmi maça çıkma özelliği de taşıyor. Fenerbahçe, yeni sezon öncesi Roberto Carlos, Kazım Kazım, Ali Bilgin, Gökhan Gönül, Gökçek Vederson, İlhan Parlak ve Gürhan Gürsoy ile kadrosunu güçlendirirken, Beşiktaş ise Edouard Cisse, Rüştü, Mehmet Yozgatlı, Rodrigo Tello ve Hakan Arıkan'ı transfer etti.

FENERBAHÇELİLER, BEŞİKTAŞLILARA FARK ATTI

RheinEnergie Stadı'nda yapılacak karşılaşmaya Fenerbahçeli taraftarlar, Beşiktaşlı taraftarlara göre daha fazla ilgi gösterirken, ezeli rakibini de bilet satışlarında 3'e katladı.

Sarı-lacivertli taraftarlar için ayrılan bölüm için dün itibariyle 9 bin 252 bilet satılırken, Beşiktaşlı taraftarların yer alacağı tribün için 3 bin 435 bilet satıldı.

Bu arada VIP tribünden ise 60 biletin satıldığı ve final maçında stadın tamamen dolması beklendiği bildirildi.

KölnTicket'ın internet sitesi ve satış noktalarından satışı yapılan biletlerin fiyatları 25 ile 150 Euro arasında değişiyor. Karşılaşmanın kale arkası biletleri 25 Euro, Doğu ve Batı tribünlerinin üst bölümleri 35 Euro, alt bölümleri 50 Euro'dan satılıyor.

Doğu tribünün Fenerbahçe, Batı tribünün ise Beşiktaş'a ayrıldığı statta VIP koltukları 150 Euro'ya satın alınabiliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!