Fenerbahçe: 2 Gaziantepspor: 1

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe: 2 Gaziantepspor: 1
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2007 23:59

Fenerbahçe Turkcell Süper Lig'in ikinci hafta maçında Gaziantepspor'u 2-1 mağlup etti. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 7. dakikada Kemal, 15. dakikada Semih atarken, konuk ekip Gaziantepspor'un tek golü 45. dakikada De Nigris'ten geldi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe - Gaziantepspor maçının fotoğrafları için tıklayın...

Maçtan dakikalar...

Ve maça konuk ekip Gaziantepspor'un vuruşuyla başlandı.

Fenerbahçe taraftarının takımına büyük desteği var.

Maçın ilk sarı kartı Gaziantepsporlu futbolcu Uğur'a çıkıyor. Uğur Yıldırım 3. dakikada yaptığı faulden sonra hakem İsmet Arzuman tarafından sarı kartla cezalandırılıyor.

Karşılaşmada 5. dakikayı geride bırakıyoruz ve iki takımda net bir pozisyon bulamadı.

Ve gooooooooollll... Fenerbahçe 1-0 Gaziantepspor...  7. dakikada Selçuk kendi yarı sahasından hızla ileriye çıkan Semih'e derinlemesine bir pas çıkardı. Topla birlikte hızla Gaziantepspor yarı sahasını geçen Semih, Kemal'e alda at dercesine harika bir pas verdi. Kemal altı pasın hemen önünden, sol ayağının içiyle topu Ömer'in hemen yanından filelerle buluşturdu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe tribünleri erken gelen golle iyice coştu.

13. dakikada sol kanattan Uğur Boral'ın ortaladığı top Gaziantepsporlu defans oyuncularından döndü. Dönen topa tekrar vuran Uğur topu direkt dışarıya yolladı.

Ve ikinci goooooooolll.. Fenerbahçe 2-0 Gaziantepspor... 15. dakikada sağ köşe gönderinden Kemal'in ortasında Can'dan seken top Semih'in önünde kaldı. Semih bekletmeden vurdu ve takımını 2-0 öne geçirdi.

Fenerbahçe maça hızlı başladı. Karşılaşmanın 18. dakikasını geride bırakıyoruz ve Fenerbahçe'nin 2-0 üstünlüğü var.

19. dakikayı geride bırakıyoruz ve Gaziantepspor'da Volkan Aslan sarı kart gördü.

Sarı-lacivertliler Gaziantep kalesini Semih'le yokladı. 20. dakikada Kemal'in ortasınada Semih'in kafa vuruşu kaleci Ömer'in kucağında kaldı.

25. dakikada Gaziantepspor ceza sahasının hemen köşesinden bir serbest vuruş kazandı. Topun başına gelen Uğur Yıldırım direkt kaleye vurdu ama top Fenerbahçeli defans oyuncularından döndü. Dönen topa yeniden koşan Uğur, tekrar şansını denedi ama top Fenerbahçeli oyuncularda kaldı.

Karşılaşmada ilk yarım saati geride bırakıyoruz ve topla oynama yüzdeleri birbirine çok yakın. Fenerbahçe %51, Gaziantepspor %49'la oynuyor.

32. dakikada Gaziantepspor'da oyuncu değişikliği. Ali Bayraktar çıktı,  1.80 boyundaki Arjantili oyunca Zurıita oyunda.

Haberin Devamı

33. dakikayı geride bırakırken İsmet Arzuman oyunculara 'su molası' veriyor.

Karşılaşmanın 40. dakikasını geride bırakırken Gaziantepspor Uğur Yıldırım'la Fenerbahçe kalesini yokladı. Ceza sahasının çaprazından kaleye vuran Uğur'un şutu yandan dışarıya gitti.

Maçın hakemi 2 dakika kaybolan zaman işareti yaptı.

46. dakikada Kemal çok uzaklardan zayıf bir vuruş yaptı top Ömer'de kaldı.

Ve goooollll.. Fenerbahçe 2-1 Gaziantepspor... Gol 46. dakikada De Nigris... Sol kanattan yapılan ortaya uçarak kafa atan De Nigris topu filelerle buluşturdu ve skoru 2-1'e getirdi... Bu arada golden hemen sonra De Nigris yüzüne garip bir maske takınca İsmet Arzuman'dan sarı kart görüyor...

Haberin Devamı

Gaziantepspor'un bulduğu golden sonra karşılaşmanın ilk yarısı sona eriyor. İlk yarı sonucu: Fenerbahçe 2-1 Gaziantepspor...

İkinci yarıya Fenerbahçe başlıyor...

48. dakikada Fenerbahçe sağ kanattan Colin Kazım'la etkili geldi. Rakip sahayı hızla geçen Kazım, ceza sahası orta noktasına doğru ortaladı. Semih topa hareketlendi ama kaleci Ömer, Semih'ten önce davrandı.

Gaziantepspor kale sahası içinde büyük tehlike. 49. dakikadad Ali Bilgin'in hemen önünden topu alan Semih, döndü vurdu, top kaleci Ömer'de kaldı.

Colin Kazım bu dakikalarda oldukça hırslı. Maçta 56. dakikayı geride bırakırken, Colin Kazım orta sahadan kaptığı topla yaklaşık 40 metre depar attı ve ceza sahasının içerisine doğru ortaladı ama Gaziantep defansı Fenerbahçeli futbolculardan önce davrandı.

Haberin Devamı

Gaziantepspor De Nigris'le tehlikeli geldi. 59. dakikada sağ kanattan gelen ortaya iyi yükselen De Nigris'in kafa vuruşunda top az farkla dışarı gitti.

61. dakikayı geride bırakırken Gaziantepspor'da Ekrem, Colin Kazım'a yaptığı faulden sonra sarı kart gördü.

Kazım'a yapılan faulden kazanılan serbest atışta Fenerbahçe, Gaziantep kalesinde büyük tehlike yarattı. Yapılan ortaya iyi yükselen Selçuk istediği gibi vuramadı ve top yandan dışarıya çıktı.

62. dakikada Fenerbahçe'de oyuncu değişikliği. Uğur Boral çıkıyor,  Aurelio oyunda.

65. dakikada Semih, Özgür Bayer'le girdiği mücadeleden sonra yerde kaldı. Semih'in tedavisi saha içerisinde devam ediyor. Ve Semih'i saha kenarına alıyorlar. Tedavisine orada devam edilecek.

Haberin Devamı

68. dakikayı geride bırakırken Kemal'in ortasında topla buluşan Aurelio, hemen kaleye vurdu. Aurelio'nun vuruşu Gaziantepsporlu defans oyuncularında kaldı. Bu arada Aurelio pozisyonun devamında yerden kalkamadı. Aurelio'un bileğinde bir sakatlık söz konusu. Ve Aurelio oyuna devam edemiyor. Aurelio'nun yerine Gürhan oyunda.

76. dakikada Gökhan Gönül, Gaziantepspor kalesine çok uzaklardan zayıf bir vuruş yaptı. Top üstten dışarı gitti.

77. dakikada genç Gürhan, Gaziantepspor kalesini bu kez ceza sahasının hemen önünden yokladı. Gürhan'ın harika vuruşunu kaleci Ömer aynı güzellikte kornere çeldi.

80. dakikada Semih kendine faul yapıldığı gerekçesiyle hakeme itirazlarda bulununca sarı kart gördü.

Gaziantepspor'da oyuncu değişikliği. Golü atan De Nigris çıkıyor, Erdal oyunda.

Karşılaşmada son 5 dakika içerisine girdik ve Fenerbahçe'nin 2-1'lik üstünlüğü devam edyor.

Bu arada kaleci Ömer'le çarpışan Semih sakatlandı ve oyuna devam edemeyecek. Semih'in yerine Deivid oyunda.

Colin Kazım sağ kanattan yine etkili geldi. 88. dakikada hızla rakip yarı sahayı geçen Kazım, ceza sahası içerisine girer girmez kaleye vurdu. Kazım'ın vuruşunda Ömer topu iki hamlede kontrol etti.

İsmet Arzuman 5 dakika kaybolan zaman işaret etti.

90 +3'te Fenerbahçe serbest vuruş kazandı. Vederson vurdu, top defansa çarptı ve dışarı çıktı.

Ve maçın son düdüğü geliyor. Fenerbahçe Kadıköy'de ligdeki ilk galibiyetini Gaziantepspor'u 2-1 yenerek alıyor ... Fenerbahçe: 2 Gaziantepspor: 1

 

 

Stat: FB Şükrü Saracoğlu
Hakemler: İsmet Arzuman, Baki Tuncay Akkın, Serkan Akarca
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan, Yasin, Can, Vederson, Kazım, Kemal, Selçuk, Uğur (Dk. 62 Aurelio x) (Dk. 72 Gürhan ), Ali, Semih (Dk. 85 Deivid )
Gaziantepspor: Ömer, Mehmet, Tchani, Özgür Bayer, Metin (Dk. 46 Faruk x), Uğur, Volkan, Özgür Yıldırım, Ekrem, Ali (Dk. 31 Zurita), De Nigris (Dk. 82. Erdal )
Goller: Dk. 7 Kemal, Dk. 15 Semih (Fenerbahçe), Dk. 45 De Nigris (Gaziantepspor)
Sarı Kartlar: Dk. 3 Uğur, Dk. 18 Volkan, Dk. 45 De Nigris, Dk. 57 Özgür Yıldırım, Dk. 61 Ekrem, Dk. 71 Özgür Bayer, Dk. 90 Ömer (Gaziantepspor), Dk. 81 Semih, Dk. 90 Can (Fenerbahçe)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!