Fener yerle bir: 2-1

Güncelleme Tarihi:

Fener yerle bir: 2-1
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 1999 00:00

Haberin Devamı

Sarı lacivertliler, kümede kalma mücadelesi veren rakibi karşısında hiçbir varlık gösteremedi. Yusuf'un kafa golüyle neye uğradığını şaşıran Fener, Moshoeu ile eşitliği sağladı. Strizu'nun kafa golü Sakarya'yı 3 puana taşıdı.

Sakarya bastırıyor

DAKİKA : Sağ kanatta topla buluşan Yusuf, şık hareketlerle Fener savunmasını geçti, Timuçin'e çıkardı. Bu futbolcu sert vurdu, Rüştü kurtardı

Yusuf affetmedi

DAKİKA 25: Aygün, F.Bahçe savunmasını geçti, pasını çıkardı. Topla buluşan Timuçin soldan ortasını yaptı. Yusuf altıpas çizgisi üzerinde kafayla topu ağlara yolladı.

Moldovan geç kaldı

DAKİKA : Dimas, Sakarya savunmasını geçip, çizgiye indi. Baliç'e çıkardı. Bu futbolcunun ortasında, Moldovan'dan önce Kingston topa hakim oldu.

Yine Rüştü kurtardı

DAKİKA : Timuçin'in ortasıyla buluşan Yusuf, çok sert vurdu. Kaptan Rüştü son anda topu kornere çeldi.

Moshoeu'dan usta işi

DAKİKA 36: Moldovan, topunu sağ tarafta bulunan Moshoeu'ya çıkardı. G.Afrikalı futbolcu, sağ ayağının içiyle topu kaleci Kingston'un solundan ağlara yolladı.

Uche son anda

DAKİKA : Sinan'ın pasıyla Yusuf ceza alanına girdi. Rüştü ile karşı karşıya kaldığı anda Uche son anda yatarak topu kornere gönderdi.

İkisi de uyudu

DAKİKA : Sergen topla buluştu. Ara pasında Boliç ve Moldovan uygun durumda pozisyondan yararlanamadı.

Boliç direği geçemedi

DAKİKA : Boliç uzak mesafeden mükemmel vurdu. Top yan direkten geri döndü.

Bir kez daha Rüştü

DAKİKA : Strizu'nun pasında Aygün savunmayı geçti ve vurdu ancak Rüştü topu a kornere çeldi.

Strizu affetmedi

DAKİKA 86: Nikolovski'nin pasında Muhammet topla buluştu, hızla F.Bahçe yarı alanına indi. Kafasını kaldırıp arka direğe ortaladı, Strizu bu ortaya mükemmel bir kafa vuruşu yaparak topu ağlara gönderdi ve maçın da skorunu ilan etti: 2-1.

Farkı Rüştü önledi

Sakarya'yı yenip, liderle arasındaki puan farkını 2'ye indirmeyi amaçlayan Fener'in hesabı tutmadı. Aygün ve Timuçin'le etkili olan ev sahibi ekip, Fener kalesinde sayısız tehlike yarattı. Rüştü'nün kurtarışları Fener'i farktan kurtardı. Boliç'in bir şutu da direkten döndü.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!