Fener Ortega ile coştu: 9-1

Güncelleme Tarihi:

Fener Ortega ile coştu: 9-1
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2002 01:49

Sarı lacivertli takım, Avusturya amatör kümesinden SV Hall'ı güle oynaya yenerken, Arjantinli futbolcu, attığı ve attırdığı gollerle ayakta alkışlandı.

F.BAHÇE, Avusturya kampındaki 5. hazırlık maçında, amatör ligden SV Hall karşısında gol-şov yaptı: 9-1. Karşılaşmanın tamamında çok üstün bir futbol sergileyen sarı lacivertli takım, ilk yarıyı Washington'un 29 ve 36. dakikalarda attığı gollerle 2-0 önde kapadı. İkinci yarıda Ortega'nın oyuna girmesi, F.Bahçe'yi daha da hareketlendirdi. 48'de Ortega'nın pasıyla buluşan Oktay, skoru 3-0 yaptı. SV Hall, 52'de Ablinger ile farkı 2'ye indirdi: 3-1. 54'te Oktay, kalecinin üzerinden aşırdı: 4-1. 56'da Ortega'nın şık pasında Semih, fileleri havalandırdı: 5-1. 71'de Ortega'nın ortasında Rapaiç, kafayla Oktay'a indirdi. Bu futbolcu skoru 6-1'e taşıyan golü attı. 72'de şık hareketlerle ceza alanı çizgisine sokulan Ortega, ileri çıkan kalecinin üzerinden mükemmel aşırttı: 7-1. 86'da Oktay ve 88'de Ceyhun ile 2 gol daha bulan F.Bahçe, maçı 9-1 kazandı.


STAT: Haller Lend

HAKEMLER: Markus Freund (***), Wagner Gerhard (***), Egger Walter (***)

SV HALL: Graber (**) (Dk.73 Toppmaier *)- Eder (*), Ablinger (**) (Dk.60 Saltuary **), Lutz (*), (Dk.46 Semih **)H.Eder (*)- Prudlo (*), Mustafa (**), Kreidl (*), Stanger (**)- Peer (*), Reinaldo (**) (Dk.60 Felderer *)

FENERBAHÇE: Recep (***)- Fatih (**), Ümit (***), Erman (***)- Erhan (**), Yusuf (**) (Dk.46 Ortega ***), Ceyhun (**), Hakan (**), Cem (**) (Dk.46 Rapaiç **)- Semih (**), Washington (**) (Dk.46 Oktay ***)

GOLLER: Dk.29 ve 36 Washington, Dk.48, 54, 71, 86 Oktay, Dk.52 Ablinger, Dk.56 Semih, Dk.72 Ortega, Dk.88 Ceyhun


GÖZE BATANLAR

Ortega: Klasını gösterdi

Oynadığı ilk 4 maçta hayal kırıklığı yaratan Ariel Ortega dün nihayet göründü. İkinci yarıda Yusuf'un yerine oyuna giren Arjantinli futbolcu, olağanüstü güzellikte bir gol attı, 2 tane de asist yaptı.

Oktay: Formunun zirvesinde

Sakatlığı tamamen geçtiği için diriydi. Birbirinden güzel goller attı, formda olduğunu kanıtladı. Rakip savunmanın arkasına atılan toplarda çok iş yapacak.

Rapaiç: Kendini buluyor

Sol kanatta defans ile forvet arasında mekik dokudu. Öldürücü ortalarıyla arkadaşlarını bir çok gol pozisyonuna soktu.

Yedekler boş durmadı

F.BAHÇE
Teknik Direktörü Werner Lorant’ın SV Hall maçının kadrosuna almadığı Rüştü, Abdullah, Mustafa, Ali Akdeniz, Tuncay, Volkan, Simao, Mirkoviç, Serhat ve İsmail, karşılaşmanın oynandığı saatte boş durmayıp, antrenman yaptılar. F.Bahçe nin iki kaptanı Ogün ile Revivo'nun forma giymediği maçta Yusuf Şimşek kaptan olarak sahaya çıktı. Yusuf'un ikinci yarıda oyundan çıkmasının ardından kaptanlık görevini Ümit Özat üstlendi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!