Fener Kral’ı aldı

Güncelleme Tarihi:

Fener Kral’ı aldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2015 23:48

Kuyt’ın takımdan ayrılması, Webo’nun sözleşmesinin bitmesi, Emenike ile yolların ayrılması planladığı için forvet hattında sadece Sow’a kalan Fenerbahçe, ilk transferi olan Brezilyalı’ya yıllık 1.8 milyon dolar ödeyecek.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLUĞU, Başakşehir’le berabere kalarak ezeli rakibi Galatasaray’a kaptıran Fenerbahçe, yeni sezonun kadrosunu şimdiden kurmak için düğmeye bastı. Sarı lacivertli camia bir yandan başkanlık seçimini düşünürken diğer taraftan da bombaları patlatmaya başladı. Fenerbahçe, bu sezon Bursaspor formasıyla büyük bir çıkış yakalayan ve ligin bitimine 1 hafta kala 22 golle neredeyse gol krallığını garantileyen Fernandao ile anlaşmaya vardı.
G.Saray’ın da istediği ve Timsah’ta kiralık olarak forma giyen Brezilyalı, tercihini F.Bahçe’den yana kullandı.

ALTERNATİFİ TEKE DÜŞMÜŞTÜ

Yeni sezonda büyük bir revizyona gidecek sarı lacivertliler böylece ilk transferini yaptı. Kuyt’un Feyenoord’la anlaşması, Emenike’nin beklentilerin altında kalması ve hep tartışmaların odağında olması, Webo’yla sözleşme yapılıp yapılmayacağının belli olmamasıyla hücum hattınıda tek alternatifi Sow kalan Fenerbahçe, Fernandao’yu kadrosuna kattı. Sarı lacivertliler, Brezilyalı için kulübü Atletico Paranaense’ye 4 milyon dolar bonservis bedeli ödeyecek. Yıldız oyuncu ise maç başı ücretleri dahil yıllık 1.8 milyon dolar kazanacak.

Haberin Devamı

İKİNCİ BOMBA ADA’DAN

FERNANDAO ile forvet hattına takviye yapan Fenerbahçe, aradığı bir diğer ismi de İngiltere’de buldu: Joel Campbell. Sarı lacivertliler, Arsenal’de yaklaşık 2 yıl çalışma izni alamadığı için kiralık olarak Lorient, Betis, Olympiacos ve son olarak Villarreal’de forma giyen 22 yaşındaki oyuncu için girişimlerini hızlandırdı. 2014 Dünya Kupası’ndaki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Campbell’la anlaşmaya çok yakın olunduğu belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!