Fener ilk dörtte

Güncelleme Tarihi:

Fener ilk dörtte
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 1999 00:00

Haberin Devamı

Sarı lacivertliler ligimiz devre arasında olmasına rağmen 6 galibiyetle Avrupa'da üstüste en çok galibiyet alan takımlar sıralamasında 4. sırada.

Göz doldurdular

F.Bahçeli futbolcuların devre arası kampındaki performansı teknik heyeti olduğu kadar yöneticileri de sevindiriyor. Sarı lacivertliler bu sezon şampiyonluğa ulaşacağına inanıyor.

Devler arasında

F.Bahçe lig devre arası tatilinde olmasına rağmen üstüste 6 galibiyetle Avrupa'da ilk 4 arasında. İlk yarının son 6 haftasındaki galibiyetlerle Fenerbahçe, üstüste en çok galibiyet alan takımlar arasında 4. sırada yer aldı. CSKA Moskova 12 galibiyetle ilk, Rijeka 7 galibiyetle 2. sırada, 6 galibiyetle Benfica, Fenerbahçe, Lazio ve Olympiakos da peşlerinden geliyor.

Ligimiz 13. sırada

Ligimiz 2.84 ortalamayla Avrupa'nın en gollü 13. ligi olurken 3 takımımız da kötüler arasında. 4'er yenilgi ile Avrupa'da en çok üstüste yenilgi alan takımlar sıralamasında Karabükspor yedinci, Sakaryaspor da onuncu sırada. Ç.Dardanelspor ligin 17 haftalık ilk bölümündeki 8 gol ve 0.47 gol ortalaması ile en kötü hücum eden takımlar sıralamasında dördüncü.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!