Fener’e 1 maç, Yıldırım’a onama

Güncelleme Tarihi:

Fener’e 1 maç, Yıldırım’a onama
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2014 01:25

F.Bahçe'ye saha kapama cezası verilirken bu maç kadın ve çocuklara karşı oynanacak.

Haberin Devamı

F.BAHÇE’ye dün iki kötü haber birden geldi. Tahkim Kurulu, Başkan Aziz Yıldırım’a hakeme yönelik hakareti gerekçesiyle verilen 90 günlük hak mahrumiyetini oy birliğiyle onadı.

Ardından da PFDK, sarı lacivertlilere saha kapama cezası verip 1 maç kendi sahasında kadın ve çocuklara karşı oynayacağını açıkladı.
PFDK ayrıca Elazığ’da kırmızı kart gören Cristian Baroni’ye 2 maç men ve 8 bin 500 TL para cezası verdi.

YA ADALETi SAĞLARIZ YA BU OYUNDA YOKUZ

Cezalar üzerine açıklama yapan F.Bahçe Asbaşkanı Deniz TolgaAytöre, “Tüm spor kamuoyuna ve F.Bahçe camiasına deklare ederim ki, Fenerbahçe için TFF’nin seçim süreci başlamıştır” dedi.

TAHKİM ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’ndan (PFDK) çıkan olumsuz kararlar üzerine Fenerbahçe Asbaşkanı Deniz Tolga Aytöre, FBTV’nin canlı yayınında çarpıcı açıklamar yaptı. Başkan Yıldırım ve yönetim kurulu adına değerlendirme yaptığını söyleyen Aytöre, “Artık TFF ve kurullarının kararlarını tartışmak gereksizdir. Bizim için tartışılacak yegane konu, TFF’nin Fenerbahçe açısından meşruiyetidir” dedi.

Haberin Devamı

BUGÜN BASIN TOPLANTISI VAR

BUGÜN saat 15.00’te konuyla ilgili ayrıntılı bir basın toplantısı düzenleyeceklerini ve taraftarın endişe etmemesi gerektiğini anlatan Aytöre şöyle devam etti:
“Tüm spor kamuoyuna ve Fenerbahçe camiasına deklare ederim ki, Fenerbahçe için TFF’nin seçim süreci başlamış bulunmaktadır. Fenerbahçe olarak ‘Ya biz bu adil yarışı sağlayacak, kurul kararlarını ve bu yarışı sağlayacak yönetimleri sağlarız ya da bu oyunda yokuz demeyi biliriz.”

Federasyona yürüyecekler

FENERBAHÇELİ taraftarlar, alınan sadece kadın ve çocuklara karşı oynama kararı nedeniyle TFF’ye yürüyor. GFB, Twitter’dan yaptığı açıklama ile TFF’ye yürüyeceklerini açıkladı. Yürüyüşün ayrıntılarının daha sonra açıklanacağı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!