Fener 4 köşe: 4-0

Güncelleme Tarihi:

Fener 4 köşe: 4-0
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2003 01:57

Sarı lacivertliler ilk yarının durgunluğunu, ikinci devrede üzerinden attı. Rüştü uzun bir aradan sonra kaleye geçti. İki gol atan Ceyhun ile iki asist yapan Vladimir gecenin yıldızı oldu. Erhan ve Ali Akdeniz farkı getirdi.

F.BAHÇE, Beşiktaş maçı öncesindeki son provasında Kocaelispor'u farklı yenerek moral buldu. Golsüz biten ilk yarıda silik bir futbol sergileyen sarı lacivertli takım, ikinci devredeki etkili oyununu şık gollerle süsledi ve sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrıldı. İki gol atan Ceyhun ile iki asist yapan Vladimir gecenin en başarılı isimleri olurken, haftalar sonra kaleye geçen Rüştü yaptığı kurtarışlarla takımına güven verdi.

Oyun disiplininden kopmayan Fenerbahçe, Beşiktaş maçı öncesinde ufak tefek eksiklerine rağmen hazır bir görüntü ortaya koydu. Savunmada Fatih'in dışındaki üçlü görevini yaptı. Ön libero pozisyonunda görev yapan Hakan faydalı bir görüntü çizerken, Johnson yine vasatın üzerine çıkamadı. İki yeni transfer Erhan Albayrak ile Vladimir, ilk yarıda hücumda etkisiz kalan takıma hareket getirdi. Maçın hakemi SerkanSarıöz, 5. dakikada son düdüğünü çalarak, faal hakemlik yaşantısına son verdi ve yerini Yılmaz Kalk’a bıraktı.

63'üncü dakikada Tuncay'ın akıl dolu pasında Ceyhun sağdan mükemmel vurdu:1-0. 69'uncu dakikada Vladimir ile verkaça giren Ceyhun soldan ceza alanına girdi, yakın mesafeden kendisinin ve takımının ikinci golünü attı: 2-0. 78'nci dakikada Vladimir’in ara pasıyla buluşan Erhan sol taraftan sert bir vuruşla farkı üçe çıkardı: 3-0. 90'ıncı dakikada Ceyhun'un pasıyla hareketlenen Ali Akdeniz, ceza alanına girdi, plase bir vuruşla maçın sonucunu belirledi: 4-0.


STAT: İsmetpaşaHAKEMLER: Serkan Sarıöz (****),

(Dk 10 Yılmaz Kalk **), Selçuk Öklü (**), Onur Küçük (**)



KOCAELİSPOR


Ahmet Şahin (**)

(Dk.46 Koraç *)

Faruk (**)

Orhan (**)

Volkan (*)

(Dk.66 Savaş *)

Emrah (*)

Engin (**)

(Dk.86 Altan)

Ahmet Arslaner (**)

(Dk.89 Güvenç)

Uğur (*)

(Dk.74 Abdülkadir *)

Ömer (*)

(Dk.66 Georgiev **)

Lazarov (*)

(Dk.74 Abreu **)

Hüseyin (**)

(Dk.84 Atilla *)


FENERBAHÇE


Rüştü (***)

Fatih (*)

Mirkoviç (**)

(Dk.63 Mustafa ***)

Ümit (***)

Abdullah (**)

(Dk.74 Cem **)

Hakan (**)

Johnson (**)

(Dk.70 Steviç **)

Ali Güneş (**)

Ceyhun (****)

Tuncay (**)

(Dk.74 Erhan *)

Semih (*)

(Dk.63 Vladimir ***)


GOLLER: Dk.63: Ceyhun, Dk.69: Ceyhun, Dk.78: Erhan, Dk.89: Ali Akdeniz
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!