Federasyon gidecek dedim, gitti

Güncelleme Tarihi:

Federasyon gidecek dedim, gitti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2008 15:10

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe ile oynadıkları lig maçının ardından Futbol Fedarasyonu'nun gideceğini söylediğini, nitekim de federasyonun gittiğini söyledi.

Haberin Devamı

Yönetim ibra edildi

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Rumeli Salonu'nda gerçekleştirilen Olağan İdari ve Mali Genel Kurul toplantısında, kongre üyelerinin konuşmasının ardından söz alan Demirören, bazı eleştirilere yanıt verdi.

“Ben Fenerbahçe maçından sonra (Federasyon gidecek) dedim gitti” diyen Demirören, “Beşiktaş Kulübü başkanı sözünün arkasında durur. Ben kimseden Beşiktaş'a fazla hak verin demedim. (Hakkını koruyun) dedim” diye konuştu.

“GELİN BEYAZ BİR SAYFA AÇALIM”

Demirören, “Gelin beyaz bir sayfa açalım. Fulya bitti tartışması hala bitmedi. Biz genel kuruldan aldığımız yetkiyi kullanıyoruz. Biz Beşiktaş'ın geleceği için hareket ediyoruz. Sayın Nevzat Demir 10'ar milyon dolar teklif etti. Ama sadece ayağa Nevzat Demir ve Erdoğan Demirören kalktı, diğerleri neredeydi” dedi.

PAF TAKIMLA SAHAYA ÇIKMA...

Fenerbahçe maçı sonrası Sivasspor karşılaşmasına PAF takımıyla çıkacakları açıklamasına da değinen Demirören, “Bugün olsa, aynı hareketler olsa Sivasspor maçına yine PAF takımıyla çıkarım. Futbolcularımızın bize gelip (Hep beraber çıkacağız, biz yapacağız) demesi nedeniyle vazgeçtik. Ben Beşiktaş kulübü başkanıyım, ben Yıldırım Demirören'im, her söylediğim lafın arkasında sizlerden destek alarak varım” şeklinde konuştu.

DEL BOSQUE DAVASI

Son olarak Del Bosque davasına değinen Demirören, şöyle devam etti:

“Del Bosque davası hala devam ediyor. Ödeme için CAS'a gitmedik. Haklı olduğumuz için CAS, FIFA'nın kararını dondurdu.
Herkesin atladığı, basının görmek istemediği, biz bu davayı federasyonda kazandık, bize 800 bin dolar borçlu çıktı. Bu dava Türkiye'nin davası. CAS'ta hakkımız yendi. Bir CAS avukatı çıkıyor, hakkımızın yendiğini söylemiyor, haksız olduğumuzu söylüyor. Biz bu davayı sonuna kadar götüreceğiz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!