Fatsa'da proje hazırlama eğitimi yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Fatsada proje hazırlama eğitimi yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2016 13:57

Fatsa'da proje hazırlama eğitimi yapıldı

Haberin Devamı

Nedim KOVAN/FATSA (Ordu), (DHA) - ORDU Valiliği AB ve Dış İlişkiler Bürosu ile Fatsa Kaymakamlığı işbirliğinde, Fatsa'da proje hazırlama eğitimi yapıldı.

Fatsa Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen proje hazırlama eğitimine, Fatsa'da bulunan 14 kamu kurumu ve kamu kurumu niteliğindeki kuruluşlardan 25 kişi katıldı.

Proje hazırlama teknikleri konusunda eğitime katılanları bilgilendiren Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Uzmanı Özge Adıgüzel, “Proje yönetimi, kısıtlı zaman, maliyet ve teknik durumları dikkate alarak, projenin en etkin bir biçimde gerçekleşebilmesi için insan, araç-gereç, materyal gibi kaynakların planlanması, yönetilmesi ve kontrol edilmesi işlevidir. Proje yönetimi, belirli bir projenin hedef ve amaçlarına ulaşıp bitirilmesi için kaynakların planlanması, organize edilmesi, tedarik edilmesi ve yönetilmesi disiplinidir. Projeler genellikle faydalı bir değişim getirmek ya da değer katmak için belirli özgün hedef ve amaçlara ulaşmak amaçlı uygulanır. Projelerin esneklik payı ile birlikte belirli başlangıç ve bitiş tarihi vardır” dedi.

Proje Döngüsü Yönetimi Eğitim Programını başarı ile tamamlayan 25 katılımcıya belgeleri de verildi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!