Fatih'in İtalyanlar'ı

Güncelleme Tarihi:

Fatihin İtalyanları
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 1997 00:00

Reha ERUS
Haberin Devamı

Fatih Terim Sion'un İtalyan Teknik Direktörü Alberto Bigon'u iki maçta da sürklase etti... Karşısında yine iki İtalyan var. Borussia Dortmund'un başında Neilo Scala bulunuyor. Scala geçmişte Parma'ya Kupa Galipleri Kupası, UEFA Kupası ve Süper Kupa'yı kazandırdı. Şimdi ise ünvan sahibi Borussia'yı başarıya sürüklemeye çalışacak.

Carlo Ancelotti de Parma'nın Teknik Direktörü. Büyük bir futbol kariyeri bulunan Ancilotti, daha ilk sezon Parma'yı Şampiyonlar Ligi'ne sürüklemesini bildi...

Fatih Terim. Borussia Dortmund ve Parma'da İtalyan meslektaşlanı ile çarpışacak. İlk maç Borussia ile Ali Sami Yen'de. Scala bu maça sakat olan beyni Sammer ve defansın belkemiği Julio Cesar'sız çıkacak. Ama 1 Ekim'de Parma'daki maçta Galatasaray bir yabancılar ordusu ile savaşacak. Brezilyalı Ze Maria, Adailton, Arjantinli Sensini, Crespo, Fransız Thuram, Pedros, Bravo, Bosnalı Staniç dışında İtalyan Milliler Dino Baggio, Chiesa, Benarrivo, Cannavaro ürkütüyor. Hele golcü Chiesa, Galatasaray defansına tek başına bela olabilir. Kağıt üzerinde Parma grubun en kuvvetlisi görünüyor. Ama, ‘‘Fatih Terim işini bilir'' güvencesi içime su serpiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!