Fatih Terim'den 4.2 trilyonluk liste

Güncelleme Tarihi:

Fatih Terimden 4.2 trilyonluk liste
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2000 00:00

Haberin Devamı

FİORENTİNA'nın yeni teknik direktörü Fatih Terim, Floransa'da yöneticilere transfer listesini sunarken, dün yöneticilerle birlikte 11. Avrupa Futbol Şampiyonası'nı izlemek ve Rui Costa ile kaleci Toldo'yu takımda kalmaya ikna etmek üzere Belçika'ya gitti.

4 gündür Floransa kentinde kulüp ikinci başkanı Luciano Luna ve genel menajer Giancarlo Antognoni ile çalışan Terim'in, kafasındaki yeni AC Fiorentina'nın transfer listesini, başkan Cecchi Gori'ye sunduğu belirtilirken, Terim'in istediği oyuncular için Gori'nin yaklaşık 70 milyon doları gözden çıkarması gerektiği ileri sürülüyor.

Mor menekşelerin, Avrupa Şampiyonası'ndan sonra transfere başlayacağı söylenirken, Terim'in 4 futbolcu istediği belirtildi.Brezilyalı Edmundo'nun takıma geri dönme talebine olumsuz yanıt veren Terim, başka Brezilyalıların peşine düşerken; Vasco de Gama'dan Felipe veya Palmeiras'tan Athirson Oliviera'yı almak için yöneticileretalimat verdi. Bundan önce olduğu gibi FC Barcelona'dan Zenden ve Daniile de ilgilenen mor menekşeler, İtalya içinde de SS Lazio'lu Almeyda ve Bari'li Andersson'a da öneri götürmeye hazırlanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!