Fatih Tekke kariyerine galibiyetle başlamak istiyor

Güncelleme Tarihi:

Fatih Tekke kariyerine galibiyetle başlamak istiyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2015 11:11

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'da teknik direktörlük görevine getirilen Fatih Tekke, yarın oynanacak Bursaspor maçını kazanarak, teknik direktörlük kariyerine galibiyetle başlamak istiyor.

Haberin Devamı

Futbola Trabzonspor altyapısında başlayan 38 yaşındaki Tekke, Trabzonspor, Altay, Gaziantepspor, Zenit St. Petersburg, Rubin Kazan, Beşiktaş, Ankaragücü ve Orduspor formaları giydi. Kariyerinde Trabzonspor formasıyla gol krallığı unvanı da bulunan Tekke, 2011-2012 sezonu sonunda profesyonel futbolculuk kariyerine veda etti. Eski takımı Trabzonspor'da bir dönem sportif direktörlük yapan Tekke son olarak A2 Milli Takımında antrenör olarak görev aldı.

Kayseri Erciyesspor'da Mehmet Özdilek'in istifasının ardından göreve getirilen Tekke böylece teknik direktörlüğe "merhaba" dedi. Genç teknik adam Tekke, Bülent Korkmaz, Uğur Tütüneker, Mehmet Özdilek'in ardından Kayseri Erciyesspor'da bu sezon görev yapan 4. teknik direktör oldu.


İlk sınavı eski hocasına karşı
Fatih Tekke, teknik direktörlük kariyerindeki ilk maçında eski teknik direktörü Şenol Güneş'in takımına karşı sınav verecek. Tekke bir dönem Trabzonspor'da oynarken takımın başında olan Şenol Güneş'e teknik direktörlük kariyerinin ilk maçında rakip olacak. Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'un ligin 26. haftasında deplasmanda Bursaspor ile yapacağı maçta Tekke, takımının 3 puan alması mücadele verecek.


"Hedefimiz Kayseri Erciyesspor'un ligde kalmasını sağlamak"
Tekke, yaptığı açıklamada, kulüp başkanı Ziya Eren ile yaptıkları ilk görüşmede görevi kabul ettiğini belirterek, Kayseri Erciyesspor'da görev yapacağı için büyük mutluluk duyduğunu belirtti. İyi bir takıma sahip olduklarını belirten Tekke, şunları kaydetti: "Ligde iyi bir konumda bulunmuyoruz, bunun farkındayız ancak daha önümüzde oynanmamış 9 maç ve alabileceğimiz 27 puan var. Önümüzdeki ilk maçta Bursaspor'a konuk olacağız. Bursaspor'u mağlup ederek, iyi bir başlangıç yapmayı arzu ediyoruz. Hafta boyunca takımı tanıma fırsatı bulduk. Oyuncularımızla iyi bir çalışma gerçekleştirdik. Bize yüklenen sorumlulukların ve beklentilerin farkındayız. Hedefimiz Kayseri Erciyesspor'un ligde kalmasını sağlamak. 9 hafta boyunca bunun mücadelesini vereceğiz."

Bursaspor-Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı yarın saat 13.00'te Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!