Fashion Great şov

“Fashion is Great-Great Moda Gecesi”, iş, sanat ve moda dünyasını Kanyon’da buluşturdu.

Haberin Devamı

Birleşik Krallık ile Türkiye arasındaki ticari ve kültürel ilişkilere yeni bir ivme kazandırmak için Birleşik Krallık Başkonsolosluğu tarafından yürütülen “Great” projesinin en renkli kampanyası “Fashion Great”, Harvey Nichols işbirliğiyle tanıtıldı.
Kanyon AVM’ye kurulan özel alanda gerçekleşen “Fashion is Great-Great Moda Gecesi”, iş, sanat ve moda dünyasını bir araya getirdi.
Demsa Group Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan ve İngiltere İstanbul Başkonsolosu Leigh Turner’in ev sahipliği yaptığı gecenin onur konuğu, İngiliz kraliyet ailesi mensuplarından Princess Michael of Kent’ti.
Danilo Gabrielli, Nico Di Donna, Lucy Tammam, Samantha Cole ve Noorin Khamisani gibi dünyaca ünlü İngiliz tasarımcıların 2013-2014 Sonbahar-Kış koleksiyonları modeller tarafından podyumda sergilenirken, tanıtım eğlenceli bir partiyle geç saatlere kadar sürdü.

Haberin Devamı

Patronlar ava çıkıyor

Mustafa Koç, Cem Boyner ve Gökhan Çarmıklı’nın da aralarında olduğu iş dünyasının patronları, bu hafta sonu balık avına çıkıyor! Bugün başlayacak ve hafta sonu boyunca devam edecek olan “Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası”na katılacak patronlar, şampiyonluk için avlanacak. Alaçatı Port Marina’daki turnuvada sabahın ilk ışıklarıyla denize açılacak olan işadamları, sekiz saatlik macerada kıyıya en büyük ve en fazla balıkla dönmek için yarışacak.

Adı markası oldu

Adil Benar-dete’nin Monik Benardete’yle evliliğinden olan kızı Rezzan, Nişantaşı-Bronz Sokak’ta kendi adını verdiği bir ofis ve showroom açtı. Mekân tasarımı da yapan Rezzan Benardete’nin kendi zevkine göre tasarlattığı mobilya, nevresim, ev tekstili gibi ürünleri dekoratif objelere sergilediği “RB Living Showroom”un açılışına iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı.

GECE KUŞU

İzmir’de Sess’li geceler

2011’de İstanbul gece hayatına hızlı bir giriş yapan ve kısa zamanda Türkçe müzikle eğlenmeyi sevenlerin buluşma noktası haline gelen Sess, Çeşme ve Bodrum’dan sonra şimdi de İzmir-Alsancak’ta açılıyor. İstanbul-Nişantaşı’ndaki adresi önceki gün kış sezonuna merhaba diyen Sess’in Alsancak’taki şubesi de bu gece kapılarını açacak. İzmirlilere şimdiden rezervasyonlarını yaptırmalarını tavsiye ederim.

Yazarın Tüm Yazıları