Faruk Süren: Galatasaray'a Terim gelsin

Güncelleme Tarihi:

Faruk Süren: Galatasaraya Terim gelsin
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2009 12:13

Galatasaray Kulübü'nün eski başkanı Faruk Süren, yeni sezon için teknik direktör arayışlarına girdiği iddia edilen sarı-kırmızılı takımın başına getirilebilecek en iyi ismin, Fatih Terim olacağını savundu.

Haberin Devamı

Radyospor'da yayına katılan Faruk Süren, Galatasaray'da sezon sonu yapılacağı ileri sürülen teknik direktör değişikliğine değinerek, “Sezon sonu geldiğinde Bülent'i görevden alırlar mı bilmiyorum ama, eğer böyle bir değişikliğe giderseler, yerine gelecek en iyi isim Fatih Terim'dir. Camiayı tanıyan, neler yapılması gerektiğin bilen, çok önemli bir isim. Eğer olacaksa, en doğru tercih Terim'dir” diye konuştu.

Transfer çalışmalarını, takımın başında olacak ismin yapması gerektiğini ifade eden Süren, “Bülent Korkmaz ile yollar ayrılacaksa, önce takımın başında olacak kişi belirlenmeli. Bunu yapmadan transfer yaparsanız yine başarısız olursunuz. 'Biz transferi yapalım, gelecek hocayı idare ederiz' mantığı varsa, o zaman ciddi sıkıntılar olur” dedi.

Haberin Devamı

“OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL İÇİN İMZA TOPLAMAK, GALATASARAY'A YAKIŞMIYOR”

Faruk Süren, Galatasaray Kulübü'nde olağanüstü genel kurula gidilmesi için başlatılan imza kampanyasına ise tepki göstererek, şunları kaydetti: “Bu ve buna benzer hareketler Galatasaray'a yakışmıyor. Yönetimi seçime götürmek için 1000 imzaya ihtiyaç var. Bunu toplayan her kimse, zaten başkan olur. Kapalı kapılar ardında değil, herkesin gözü önünde bu işler yapılmalı. İmza toplamak Galatasaray camiasına yakışmıyor. Bu işi kim başlattıysa, çıksın eleştirilerini söylesin, yönetime aday olduğunu ifade etsin, projelerini görelim.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!