Fare yılı burcunuzu nasıl etkileyecek

Çin burcunuzu öğrenmeniz için gerekli tabloyu dün yayınlamıştık.

Kaçıranlar, internet sitemizden dünkü yazımı okuyabilirler. Cümlelerim keskin ifadeler içeriyor, ancak Çin astrolojisi fazla uzman olduğum bir konu değil aslında. İngiltere’de birlikte astroloji okuduğum, Yeni Zelandalı bir arkadaşımın yardımı çok oldu okuyacağınız yorumlarda, e-postalar artmaya başlayınca, yazmanın fena olmayacağını düşündüm. Umarım siz de öyle düşünürsünüz. Yarın Çin burçlarının kalanıyla devam edeceğiz, yarına kadar sağlık ve sevgi ile kalın...

Fare: Bu yıl sizin yılınız olacak. İş hayatınızda yeni yatırımlar yapabilir, işinizi büyütebilir, elinizi attığınız herşeyin başarıya dönüştüğünü görebilirsiniz. Sosyal açıdan da yeni çevrelere girebileceğiniz, uzun süreli arkadaşlıklar kurabileceğiniz hareketli bir yıl olabilir.

Öküz: Duygusal açıdan çok parlak bir yıl olmayabilir ancak şimdiye kadar yaptığınız işlerin takdir göreceği veya ödüllendirileceği dolayısıyla işiniz ve kariyeriniz açısından şanslı olduğunuz bir yıl sizi bekliyor olabilir Çin astrolojisine göre.

Kaplan: Bu yıl çok çalışmanız gerekiyor. Gayretlerinizin karşılığını alabilmeniz için aşırı dikkatli olmalı ve temkinli adımlar atmalısınız. Harcamalarınıza ve yatırımlarınıza özellikle dikkat etmeniz gerekebilir. Ancak, duygusal açıdan başarılı bir yıl geçirebilirsiniz.

Tavşan: Arkadan yapılan konuşmalar ve yalanlar yılın dengenizi bozacak olayları arasında olabilir. Ancak yıl boyunca sizin için en önemli olan şey, yıllık koşuşturma içerisinde yanlış kararlar vermemeye çalışmak, önemli projeleri ya çok dikkatle ele almak ya da bir sonraki yıla bırakmak olabilir. Ama güzel haber, genelde çok eğlenceli bir yıl geçirecek olmanız.

Ejderha: Hızlı, enerjik ve yaratıcı fikirlerle dolu olacağınız bir yıl sizi bekliyor. Ancak fikirlerinizi yürürlüğe koymadan önce ihtiyatlı davranmanız, acele karar ve hareketlerden uzak durmanız iyi olur.

At: Bu yıl duygusal kararlar alma eğiliminiz yüksek ama aslında mantığınızın sesini dinlemeniz yerinde olur. Girişimlerde bulunmak istiyorsanız, detaylı araştırmalar yapmanız ve uzman kişilerden destek almanız gerekebilir. Aynı zamanda, sağlık ve sporla ilgili konular da gündeme gelebilir.
Yazarın Tüm Yazıları