F.Bahçe'nin gözü Rusya'da

Güncelleme Tarihi:

F.Bahçenin gözü Rusyada
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 24, 2008 14:02

Bir yandan ligde şampiyonluk yarışı veren, diğer yandan da gelecek yılın transfer planlarını yapmaya başlayan Fenerbahçe'de transferin kilidi Rusya'da çözülecek.

Haberin Devamı

Kadrosuna iyi bir golcü katmak isteyen Fenerbahçe'nin düşündüğü ilk isim CSKA'nın forvet oyuncusu Wagner Love. Rusya'dan bu futbolcuya talip olan sarı lacivertlilerin yerli futbolcuları ise Rus ekiplerinin yakın markajında. Gelecek yıl FK Moskova forması giyecek olan Önder Turacı'nın ardından Semih Åžentürk ve Serdar Kulbilge için de Rus ekipleri kesenin aÄŸzını açmış durumdalar. Mateja Kezman da Rusların her zaman gündeminde bulunan bir isim.Â

Ä°LK TERCÄ°H LOVE

Gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'nde daha büyük başarılar hedefleyen sarı lacivertli ekip, bu sene çok fazla sıkıntısını çektiği forvet mevkiine CSKA Moskovalı Wagner Love'u düşünüyor. Love için sarı lacivertliler yaptıkları girişimlerden henüz bir sonuç alabilmiş değil. 24 yaşındaki golcünün yüksek bonservis bedeli ve aldığı ücret, transferin gerçekleşmesini engellese de sarı lacivertliler bu futbolcu için temaslarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

SEMÄ°H ÅžENTÃœRK'ÃœN ZOR KARARI...

Wagner Love'u kadrosuna katmak isteyen sarı lacivertli ekipteki futbolcuların birçoğuna da Rus kulüpleri talip olmuş durumda.

FK Moskova ile anlaşmaya varan Önder Turacı, gelecek yıldan itibaren Rusya forması giyecek. Turacı'nın yanısıra Rusya'nın Rubin Kazan, Lokomotiv Moskova ve FK Moskova takımları Semih Şentürk ve Serdar Kulbilge için teklif yapmış durumdalar. Sezon sonu serbest kalacak olan iki futbolcu için Rus kulüpleri kesenin ağzını açtı.

Fenerbahçe'nin yıllık 1.5 milyon Euro önerdiği Semih'e, Rus ekiplerinin 2.5 milyon Euro'luk teklif yaptığı belirtildi. Rus ekiplerinin ayrıca Serdar Kulbilge için de yaklaşık 1.5 milyon Euro'luk teklif yaptığı ifade edildi.

İki futbolcunun da gelecek sezon ile ilgili olarak kesin kararlarını vermediği, ancak Rus kulüplerinin tekliflerini ciddi olarak düşündükleri belirtildi.

Öte yandan gelecek sezon sarı lacivertli yönetimin yolları ayırmayı planladığı Mateja Kezman için de Rusya'dan birçok takım devreye girdi. Geçen sene Fatih Tekke'nin takımı Zenit, Sırp futbolcuyu kadrosuna katmak istemiş, sarı lacivertli kulübe Fatih Tekke - Kezman takasını önermişti. Ancak iki kulüp arasında anlaşma sağlanamamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!