F.Bahçe Topuz’dan vazgeçmez

Güncelleme Tarihi:

F.Bahçe Topuz’dan vazgeçmez
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2009 00:00

Kayserispor Genel Menajeri Hurma, yılan hikayesine dönen transfer konusunda sarı lacivertli kulübün geri adım atacağını sanmadığını belirterek, "Olur da vazgeçerlerse Beşiktaş’a verilebilir" dedi.

KAYSERİSPOR Kulübü Genel Menajeri Süleyman Hurma, Fenerbahçe’nin Mehmet Topuz’dan vazgeçeceğine ihtimal vermediğini söyledi. Cuma gününden bu yana Türkiye’nin 1 numaralı gündem maddesi olan Mehmet Topuz’un transferinde yeni bir gelişme olmadığını ifade eden Hurma, "Fenerbahçe Mehmet Topuz’u almaktan vazgeçerse, Topuz’u Beşiktaş’a verir misiniz?" sorusu üzerine, "Fenerbahçe vazgeçmez, olmaz. Olursa görüşürüz, konuşuruz tabi. Bizce olmaz, ama olursa bizim Beşiktaş’a bir karşıtlığımız, bir düşmanlığımız yok. Fenerbahçe vazgeçerse Beşiktaş’a (Mehmet Topuz) verilebilir" dedi.

Para değil söz önemli

Hurma, Beşiktaş’ın Fenerbahçe’nin verdiği rakamları teklif etmesi halinde, tavırlarının ne olacağı yolundaki soruyu ise, "Biz Fenerbahçe’ye bir söz verdik. Para çok önemli değil. Beşiktaş’a karşıtlığımız yok. Biz ne Beşiktaş Kulübü’ne transfer yasağı getirmeyi arzu ediyoruz, ne Mehmet Topuz’un kamuoyu önünde yıpranmasını arzu ediyoruz, ne de Kayserispor’un. Bir dayatma olursa Kayserispor gayet tabi hukuksal olarak kendini savunacak ve savunduğu şeyi kazanacaktır" diye cevapladı.

Kayserispor’da da kalabilir

Bu sorunu bir an önce çözüp gündemden kaldırmak istediklerini ifade eden Hurma, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Mehmet Topuz bizim mukaveleli oyuncumuzdur. Biz iki kulüp anlaştık. Oyuncumuz da anlaşabilirse Fenerbahçeli olacak. Anlaşamazsa yapacak bir şey yok, zaten kendisiyle 1 yıllık daha mukavelemiz var. Mehmet Topuz, mukavelesi bittikten sonra gönlünden geçen kulübe, gönlünün istediği şartlarda gidebilir."

Hurma, Mehmet Topuz’a kapılarının her zaman açık olduğunu da vurgulayarak, "Mehmet’i sokakta bırakmamız veya iki gün yanlış şeyler oldu diye yalnız bırakmamız söz konusu değil. Hem oyuncumuzun arkasındayız, hem de kendi kulübümüzün arkasındayız. Hiçbir koşul yok ki biz Mehmet’i yok sayalım" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!