F.bahçe için varım

Güncelleme Tarihi:

F.bahçe için varım
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 1998 00:00

Haberin Devamı

Aziz Yıldırım, ‘‘Kazanırsam ben kaybedeceğim, Fenerbahçe kazanacak, kaybedersem ben kazanacağım Fenerbahçe kaybedecek’’ diyerek, sarı lacivertli kulüp için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağını ifade etti.

projeler hazır

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, Hürriyet'i ziyaret ederek kongre öncesindeki planını, programını ve projelerini anlattı. Sarı lacivertli kulüpte 1990-1992 yılları arasında iki yıl yöneticilik yapan ve bu süre içinde 8 ay futbol şubesi sorumluluğunu üstlenen Yıldırım, 6 yıldır başkanlık için hazırlandığını ve iddialı geleceğini söyledi.

Avrupa kulübü

Hedefinin Fenerbahçe'yi Avrupa kulübü yapmak olduğunu belirten Yıldırım'ın sözlerini aynen aktarıyoruz: Yapacağım olağanüstü bir şey yok. Avrupa'da köy takımının bile sahip olduğu tesisleri Fenerbahçe'ye kazandıracağım. Altyapıdan üst yapıya herşeyi sistemli bir şekilde yürüteceğiz. Her branşın başında profesyonel isimler olacak.

HAYATIM FENER

Fenerbahçe'yi çok seviyorum. Kumar, atyarışı, gece hayatı yerine kendimi Fenerbahçe'ye adadım. Hep hazırlık yaptım. Benim zengin olmam önemli değil, kulübe birşeyler vermem daha önemlidir. Halkla ilişkiler kuracağım. Basınla ilişkiler kuracağım. Herşeye ben cevap vermeyeceğim. Geniş bir kadrolaşma olacak. Kısacası medyatik olmayacağım.

KİM KAZANACAK

Başkan olabileceğimi hesaplayarak kendi işlerimi 2 yıl yokmuşum gibi organize ettim. Aslında kongreyi kazanırsam, Fenerbahçe kazanacak, Aziz Yıldırım kaybedecek. Eğer başkan olamazsam Aziz Yıldırım kazanacak, Fenerbahçe kaybedecek. Çünkü kendimi tamamen sarı lacivertli kulübe vereceğim. Hedefe ulaşmak için bunu yapmak zorundayım.

Dereağzı projesi

Kongreyi kazandıktan hemen sonra Dereağzı Projesi için kolları sıvayacağım. Bazı kesimlerden çatlak sesler geliyor. Eğer endişesi olan var ise alsın eline metreyi gidip Dereazı'nı ölçsün. Biz inşaat yapmayacağız, spor sahalarını hizmete sokacağız. 37 bin metrekarelik alanda yüzde 40 inşaat alanı var. Bunu en iyi şekilde değerlendireceğiz.

2 süper transfer

Fenerbahçe seyrederken keyif vermiyor. Ben iyi bir izleyiciyim. Tribünde sakin görünürüm ama futbolu iyi bilirim. Türkiye'de alınabilecek isimler belli. Kazanırsam iki tane süper futbolcu alacağım. Bunlardan birisi kesin, diğeri olmazsa Avrupa'dan ses getirecek bir isim daha alacağım. Artık tribünler futbola doyup alkışlayacak.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!