F.Bahçe doğru tercihti

Güncelleme Tarihi:

F.Bahçe doğru tercihti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2010 00:00

Toulouse takımında kiralık oynayan yıldız futbolcu, “Milli takıma seçildikten sonra birçok isteyenim oldu. Ailemle oturup düşündük ve F.Bahçe’yi seçtik” dedi.

DEVRE arasında F.Bahçe’den Toulouse takımına kiralık giden Colin Kazım Richards, 2.5 yıl önce transfer olduğu sarı lacivertli takım için, “Benim için doğru tercihti” yorumunu yaptı. Milli futbolcu, Fransız ligue1.com sitesine verdiği ve Radyospor’da yer alan röportajında ilginç açıklamalarda bulundu.

Ailem ‘Kaz’ diye çağırıyor

“Adım Colin Kazım, soyadım Richards. Ancak kayıt ofisi adımı Colin soyadımı Kazım Richards yazmış. Türk Milli Takımı’nı seçtiğimde Hıristiyan ismi olduğu için Colin’i kullanamayacağımı söylediler. Ailem beni ‘Kaz’ diye çağırıyordu. Ben de kimliğimde olan bir ismi kullanmak istedim ve Kazım Kazım’ı tercih ettim. 15 yaşında evden ayrılmam beni olgunlaştırdı. 21 yaşında Türk Milli Takımı’nda forma giymeye başladım. Brezilya ile oynanan maçta gazetede ismimi gördüğümde ‘Bu ciddi mi?’ diye sordum. Muhteşem bir şeydi. Dortmund’da 85 bin kişinin önünde maça çıktım. İnanılmazdı.

Çok isteyen oldu

Milli takıma gittikten sonra beni birçok takım istedi. O yıl Sheffield United küme düştü. Ben de İngiltere’den ayrılmak istiyordum. Türkiye’nin en büyük takımlarından F.Bahçe de beni istiyordu. Ben ve ailem oturup düşündük. F.Bahçe’ye gitmek en doğru tercihti.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!