F.Bahçe’de koltuk kavgası

Güncelleme Tarihi:

F.Bahçe’de koltuk kavgası
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 1998 00:00

Haberin Devamı

Kongre bitti, tartışması sürüyor. 1 oyla başkanlığa seçilen ancak yönetimi rakibine kaptıran Aziz Yıldırım, yönetim sayımına itiraz ederken, Vefa Küçük de başkanlık sayımı için itirazda bulundu.

Karşılıklı itiraz

Fenerbahçe'de kongre bitti ama tartışması hala sürüyor. Aziz Yıldırım'ın bir oy farkla başkan olması, yönetimi ise Vefa Küçük'ün listesinin kazanması ortalığı alt üst etti. Aziz Yıldırım, yönetim kurulu sayımına itiraz ederken, Vefa Küçük'de başkanlık sayımı için itiraz da bulundu.

ŞAPKA DEĞİŞİK

Küçük'ün listesinden seçimi kazananlar, ‘‘Elbise, ayakkabı, gömlek, biziz. Ama şapka değişik. Bu iş nasıl olacak bilmiyoruz. Aslında seçimi biz kazanmış sayılırız. Çünkü, başkanlar kendileri hariç 71'er kişilik listeleri genel kurulun onayına sunarlar. Biz 71'i birden kazandık. Rakibimiz ise sadece 1 kişiyle başımızda’’ dediler.

Yıldırım istifa etmeli

Vefa Küçük'ün listesinde Yönetim Kurulu'na giren eski Genel Sekreter Orhan Keçeli, bu heyetin Aziz Yıldırım'ın başkanlığında çalışmasının Fenerbahçe'ye yarar getireceğini sanmadığını söyleyerek, ‘‘71 kişi birden niye istifa etsin. Yıldırım'ın istifa etmesi lazım. O zaman yönetim kalır, görev bölümü olur. 3 hafta içinde sadece başkanlık seçimi yapılır’’ dedi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!