F.Bahçe 2 yarı finalist 1 finalist

Güncelleme Tarihi:

F.Bahçe 2 yarı finalist 1 finalist
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2013 14:01

Süper Lig'de her yıl şampiyonluğa oynayan ve son yıllarda 3 kez son haftada ipi göğüsleyemeyen; Türkiye Kupası'nda finaller oynayıp mutlu sona ulaşamayan ancak bu şanssızlığını geçen sene Aykut Kocaman ile kıran ve 29 yıl aradan sonra kupaya uzanan Fenerbahçe bu sezon başarı halkalarına bir yenisini daha ekledi.

Final havasında maçlar oynamaya alışık olan sarı-lacivertli camia bunların kupa ile taçlanmasını diliyor. Tarihinde ilk kez UEFA Kupası'nda yarı finale çıkan Fenerbahçe şimdi 3 kulvarda birden hesaplar yapıyor. UEFA ve Türkiye Kupası'nda yarı finalist olan, Süper Lig'de ise Galatasaray ile zirve mücadelesi yapan Fenerbahçe için bir anlamda ligde finalist denilebilir.

Bu durumda 2 kulvarda yarı finalist, 1 kulvarda finalist olan Fenerbahçe'de Yönetim ve taraftarlar çoktan havaya girdiler. Ama takım temkinli. Aykut Kocaman ve yardımcıları "Henüz kazanılmış bir şey yok" derken, her fırsatta futbsolcularını uyarıyor. Yönetim ve taraftarların yaratmaya başladığı baskı ise futbolcuları etkilemiyor, çünkü Onlar 3 kupanın birden zor olacağının farkındalar. 3 kulvarda da mutlu sona ulaşmak tüm teknik heyet ve futbolcuların hedefi ama bunlardan en az 1 veya 2'sinin kazanılması da büyük başarı olarak tarihe geçecek. Bunun ne kadar önemli olduğunun, taraftarlara ne kadar keyif vereceğinin ve kendilerine o denli değer katacağının farkındalar. O yüzden herkes çalışmaya, düzenli yaşamaya, fedakarca oynamaya ve 3 günlük maç trafiğinde profesyonelce yaşamaya kendilerini adamış durumdalar.

Avrupa, Süper Lig ve Kupa'da birbirinden zorlu maçlar oynayan Fenerbahçe, yoluna kayıpsız devam ederken Sarı-Lacivertli taraftarların Eskişehorspor maçında ürettikleri son tezahürat şekli ise şöyle:

Pierre Webo, Moussa Sow'uyla;
orta saha Salih Uçan'la,
ceza alan taraftarla
gidiyoruz Amsterdam'a...
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!