Evli bir erkeği seviyorum

Güzin Abla
Haberin Devamı

Erenköy'den Duygu Seli /

Sevgili Güzin Abla, iki yıl önce eşinden boşanmış, bir çocuklu genç bir kadınım. Boşandıktan sonra işe girdim. Genç bir adamla tanıştık, kısa sürede kaynaştık, güzel bir aşk doğdu. Beraber yaşıyor gibiyiz. Ne yazık ki evli ve üç çocuğu var. Daha başta onları terketmeyeceğini söylemişti. Ben de saygı gösterdim. Ne olduysa, bir süredir benden uzaklaştı. Gelmiyor, ilgilenmiyor. Konuşmak istediğimde tersledi. Geçer diye sabrediyorum. Ne dersiniz, bana karşı duyguları değişti mi?

Kızım, şu evli erkeklerle ilişkinin ne kadar zor ve katlanılmaz olduğunu, ellerinde oyuncak olacağınızı yazmaktan ben bıktım, siz anlamaktan gelmekten bıkmadınız. Sonuç hep aynı. Bana kalırsa, adam seninle macera yaşayıp hevesini almış, beraberliğinizi bitirmiş. Davranışlarıyla ilişkinin bittiğini anlatmaya çalışıyor. Bana kalırsa, bu tutumuna saygı göstermelisin. Seni HALA sevdiğini düşünerek fazla iyimser davranıyorsun. Başta seni gerçekten sevmiş olabilir.

Ama artık kafasında ilişkiyi bitirmiş, besbelli. Tek kınanacak yanı açıkça konuşmak yerine kaçmayı tercih etmesi. Ama erkekler hep bunu seçer. Açık konuşup karşılarındaki kadınların ağlayıp sızlanmalarını görmeye dayanamazlar. Seninki de aynı durumda olmalı. İyisi mi ya bu işi uzatma, kestirip at. Zaten evli erkekten sana hayır gelmez, bunu biliyorsun. Ya da onunla son bir kez konuşmaya, kesin cevap almaya çalış. Sakın ağlamaya, yalvarmaya kalkışma. Onurlu bir genç kadın olarak durumu kabullen. Bundan sonra da kendine uygun, bekar birini bulup mutlu olmaya bak.

Yazarın Tüm Yazıları