Everton'a ret Fenerbahçe'ye evet!

Güncelleme Tarihi:

Evertona ret Fenerbahçeye evet
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2016 08:08

Advocaat’ın istediği Memphis Depay için Everton, Manchester United’a kiralama teklifi yaptı. Ancak Mourinho bunu geri çevirdi. Oyuncusunu Premier Lig’de rakip bir takıma göndermek istemeyen Portekizli menacer, bu nedenle Fenerbahçe’ye sıcak bakıyor.

Haberin Devamı

 Fenerbahçe iki kulvarda birden yeniden iddialı konuma gelince, transfer çalışmaları için kollar sıvanmıştı. Hücum bölgesine takviye yapmak isteyen Sarı-Lacivertliler’in adayları arasında Memphis Depay da var. Hollandalı yıldızla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

22 yaşındaki yıldıza İngiliz ekibi Everton talip oldu ve Depay’ı ocak ayında kiralamak için Manchester United ile temasa geçti. Ancak Kırmızı Şeytanlar’ın menaceri Jose Mourinho, bu transfere başından engel oldu. Mourinho, oyuncusunu Premier Lig’de rakip bir kulübe vermek istemiyor.

Bunun nedeni, rakip takımda üst düzey bir performans sergileyip kendisini zor duruma düşürmesi. Portekizli menacer benzer bir olayı Chelsea’yi çalıştırırken Lukaku’yu Everton’a kiraladığında yaşamıştı.

LENS ÖRNEĞİ ORTADA
Jose Mourinho bu nedenle Memphis Depay’ın yurt dışından bir takıma gönderilmesini istedi. Dünyaca ünlü çalıştırıcı, öğrencisinin Avrupa Ligi’nde rakip olduğu Fenerbahçe’ye gitmesine sıcak bakıyor.

Haberin Devamı

Özellikle Sunderland’den kiralanan Lens’in Sarı-Lacivertliler’deki çıkışıyla Hollanda Milli Takımı’na geri dönmesi, iyi bir örnek oldu. Şu anda Fenerbahçe için bu transferde tek rakip, İtalya’da eski günlerine dönmeye çalışan Milan. İtalyan ekibinin de Depay için teklif yapması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!