Düz bir karın için ev yapımı 2 muhteşem içecek

Güncelleme Tarihi:

Düz bir karın için ev yapımı 2 muhteşem içecek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2020 13:04

Karın yağlarından kurtulmak için bazen sadece egzersiz yapmak yeterli olamayabiliyor. Evde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz içecekler ile karın yağlarınızın yanmasına takviye yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

1- Salatalık suyu

Detoks denince hemen hepimizin ilk aklına gelen besinlerden biri kesinlikle salatalık. Bu leziz besinin suyu ödem atmaya ve karın bölgesindeki yağlardan kurtulmaya yardımcı oluyor. Karın yağları için de iyi bir yardımcı olan salatalık suyunu günde 3-4 bardaktan fazla tüketmemeye dikkat edin. Fazla tüketirseniz ishal olabilirsiniz.

Nasıl hazırlanır?

1 adet salatalığı ve yaklaşık 1 demet maydanozu rondoya koyun, pürüzsüz olana kadar kadar karıştırın ve süzün. 1 yemek kaşığı limon suyu ve yarım su bardağı su ilave edip karıştırın. Salatalık suyunuz hazır.

Düz bir karın için ev yapımı 2 muhteşem içecek

2- Aloe vera suyu

Aloe vera, son zamanların en popüler bitkilerinden biri. Cilt bakımı için oldukça yararlı olan aloe vera, sıvı halde tüketildiğinde de sağlığa pek çok fayda sağlıyor. Vücuttaki iltihapları iyileştirmeye destek olan bu içecek, toksinlerin atılmasını sağlıyor ve kilo verme sürecine yardımcı oluyor. Aloe vera suyunu gece uyumadan önce içebilirsiniz.

Haberin Devamı

Nasıl hazırlanır?

1 adet aloe vera yaprağını kesin ve içindeki jeli çıkartın. Jelin içine 1/2 su bardağı su koyun ve blender'dan geçirin. Blender'dan geçirdiğiniz içeceği bir de süzgeçten geçirin. İçmeden önce tatlandırmak için bal ekleyebilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!