Evde bakımda berber ve kuaför hizmeti

Güncelleme Tarihi:

Evde bakımda berber ve kuaför hizmeti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2016 11:53

Evde bakımda berber ve kuaför hizmeti

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ÇANKAYA Belediyesi yaşlı, engelli ve güç durumda olan vatandaşlara verdiği evde temizlik hizmetleri arasına berber ve kuaför hizmetlerini de aldı. Belediye’den evde temizlik hizmeti alan vatandaşlar artık kişisel bakım hizmeti de alabilecekler. Evde temizlik hizmeti alan vatandaşlara bayram temizliği için giden ekipte, bu defa kuaför ve berber de yer aldı.

Çankaya Belediyesi evde bakım hizmetleri kapsamında vatandaşlara verdiği temizlik ve sağlık hizmetleri arasına berber ve kuaför hizmetlerini de aldı. Çankaya Halk Sağlığı Merkezi bünyesinde verilen evde bakım hizmetlerinde vatandaşlar artık saç kesimi, sakal tıraşı, el ve ayak bakımı ile kişisel bakım hizmeti de alabiliyor. Bayram öncesi evde temizlik hizmetlerinde daha yoğun mesaide bulunan ekiplere bu defa kuaför ve berber de eklendi.

Temizlik elemanı çalıştıracak durumu olmayan, sosyal güvencesi bulunmayan, tek başına yaşayan engelli, yaşı gereği kendi işini yapabilecek durumda olmayıp ilgilenebilecek yakını da bulunmayan vatandaşlara verilen evde temizlik hizmetleri ile evinde birinci basamak sağlık hizmeti alan vatandaşlara yönelik berber ve kuaför uygulamasından vatandaşlar da memnun kaldı. Özellikle kişisel bakımını yapmakta güçlük çeken yaşlı vatandaşları memnun eden yeni hizmetten, Çankaya Belediyesi’nin Evde Sağlık ve Evde Temizlik kapsamında hizmet alan herkes yararlanabilecek.

HALKIN NEYE İHTİYACI VARSA BİZ ONU KARŞILIYORUZ

Yeni uygulamadan dolayı olumlu tepkiler aldıklarını ve vatandaşa dokunan hizmetleri çoğaltacaklarını ifade eden Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Halkımızın neye ihtiyacı varsa biz onu karşılamaya özen gösteriyoruz. Evde bakım hizmetlerimizi, yılda yaklaşık 6 bin 500 vatandaşımıza veriyoruz. Hizmet kapsamını genişletmeye yönelik çalışmalarımız devam ediyor. İlk etapta özellikle yaşlı insanlarımız ve hastalığını yatakta geçirmek durumunda olan vatandaşlarımız için başlattığımız bu tür hizmetlerle kendilerine destek olmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Çankaya Belediyesi’nin Evde Bakım Hizmetlerinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, Çankaya Halk Sağlığı Merkezi’nin 0850 455 02 65 numaralı ücretsiz hattını arayarak başvuruda bulunabiliyorlar.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!