Evcilik oyunu oynuyor

Güncelleme Tarihi:

Evcilik oyunu oynuyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2001 00:00

Haberin Devamı

Ingilizler'in unlu top modeli Elizabeth Hurley, su aralar hayatinin askini bulmus gibi. Bir de ustelik evlilik planlari yapiyor. Amerikali emlak krali Steve Bing'le beraber olan Hurley, eski mutevazi hallerini maziye gommus durumda...

Bir zamanlar mankendi. Sonra sinema oyuncusu oldu. Bununla yetinmeyip bir de film sirketi kurdu. Guzel, cekici ve de ihtirasli bir kadindi. Hic kimse, Liz Hurley'in oyunculuk yetenegini gundeme getirmek istemiyordu. Bu unlu manken sinema izleyicilerini etkilemekte ustaydi. Gerci Sharon Stone gibi ustun zekali olma iddiasinda degildi ama akilsiz sayilamayacagi da kesindi. Ingilizler'in sevilen aktoru Hugh Grant ile tam 13 yil beraber olmasi, onun sinemaya gecebilmesinde onemli bir etkendi.

Liz Hurley, 13 yil beraber oldugu Hugh Grant'ten, genc aktor, Los Angeles'te bir sokak kadiniyla arabada basildigi zaman degil de aradan yillar gectikten sonra ayrilmakla da kendi cikarlarini cok iyi hesap ettigini kanitladi.

Eski sevgililer, bir sure daha ayni evi paylastiktan sonra nihayet evlerini ayirdilar. Gene birbirlerine yakin oturuyorlardi ama artik yollari iyice ayrilmisti. Ve yeni yilin ilk gunlerinde, Liz Hurley'in kendine cok zengin bir sevgili buldugu aciklandi. Genc ve yakisikli dolar milyarderi Steve Bing, Liz Hurley'in hayatindaki yeni erkekti. Hem cok zengin hem de cok yakisikli olmasi, anlasilan Liz Hurley'e cok cazip gelmisti.

Abartili sevgi gosterileri

Daha onceleri genc yildizin baskalarinin yaninda sevgi gosterisinde bulunmaktan kacindigi biliniyordu. Liz Hurley, Hugh Grant ile sokak ortasinda opusmeyi hic denememisti. Unlu yildizin sevdigi kisinin beline sarilip yurudugune de kimse tanik olmamisti. Ama Liz Hurley, simdi bunlari durmadan tekrarliyor. Ustelik genc yildiz o herkesin hayran kaldigi seksi kiyafetlerini de artik kendine yakistirmiyordu.

Kisa bir sure once Los Angeles'de bir kumsalda Steve Bing ve akrabalariyla gezintiye cikan Liz Hurley'i hic kimse taniyamadi. Genc kadin dar bir siyah deri pantolon, kahverengi uzun konclu cizmeler ve menekse rengi bir tisort uzerine yesil bir ruzgarlik giymisti. Steve Bing'in akrabalariyla sanki kirk yildir tanisiyormus gibi samimi gorunmeye calisiyordu. Gruptaki cocuklarla en fazla ilgilenen de Liz Hurley oldu.

Genc kadin, kosarken dusen kucuk oglan cocugunun bacagini muayene etti. Gene ayni gruptaki kucuk kiz cocugunu hep elinden tuttu. Yildizin aileden biri gibi davranmasi dikkat cekiciydi. Ayrica Liz Hurley, bir sinema oyuncusu oldugunu da o gun icin unutmusa benziyordu.

Degistigine kimse inanmiyor

Liz Hurley, gercekten bu kadar degisti mi? Yoksa Steve Bing'in gozunu boyamak icin mi boyle davraniyor? Bu sorunun cevabini simdilik vermek mumkun degil. 36 yasindaki Liz Hurley, Amerika'nin en buyuk emlak sirketlerinden birinin varisi olan Steve Bing ile aslinda gecen yil bir yemekte tanismisti. Genc yildiz bu olaydan bir sure sonra da Hugh Grant'ten ayrildigini aciklamisti. Fakat Steve Bing ile iliskisi oldugu Elton John'un son New York konserinde ortaya cikti. Liz Hurley, o konsere Steve Bing ile birlikte katilmisti. Konserin ortasinda dayanamayip genc adami dudaklarindan opuverdi. Iste boylece Liz Hurley'in hayatinda yeni bir erkegin bulundugu ortaya cikti. Steve Bing, babasinin sirketinde calisiyordu. Fakat Liz Hurley'in istegi uzerine Sylvester Stallone'nin bas rolunu oynadigi ‘‘Get Carter’’ isimli filmin yapimciligini ustlendi ve bu ilk film denemesi ona buyuk miktarda para kaybettirdi.

Steve Bing'in Los Angeles'te muhtesem bir malikanesi var. Genc is adaminin ozel jet ucagi, gunun 24 saati Liz Hurley'in emrinde. Milyarder sevgili, gecenlerde Liz Hurley'e safir ve pirlanta taslarla bezenmis cok pahali bir yuzuk armagan etti.

Haberin Devamı

Liz Hurley, Hugh Grant ile beraberken, boyle pahali hediyelere kavusamiyordu. Ingiliz aktorun serveti de Steve Bing'inkiyle karsilastirilamazdi. Durum boyle olunca, Liz Hurley de seksi sinema yildizi kimliginden siyrilip, sevdigi erkek icin yasayan fedakar kadin rolunu oynamaya coktan razi. Liz Hurley, akillilik edip Hugh Grant'i de iyice gozden cikarmiyor. Eski sevgililer zaman zaman bulusup dertlesiyorlar. Fakat Liz Hurley, emlakci sevgilisini onun ugruna herseyi goze alacagina inandirmis durumda.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!