Ev dekorasyonunda Feng Shui öğretisi

Güncelleme Tarihi:

Ev dekorasyonunda Feng Shui öğretisi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2012 00:00

Sherwood Mobilya’nın sahibi Atila ve Özden Çoşkun çiftinin verdikleri davette, Feng Shui Uzmanı Dilek Demirci, evden pozitif enerjiyi kaçırmamak için konuklara tüyolar verdi.

Haberin Devamı

Atila ve Özden Coşkun çiftinin ANSE Avm’de verdikleri davette, Feng Shui Uzmanı Dilek Demirci, içinde bulunan enerjiye göre evleri dekore etmenin inceliklerini anlattı. Uzak Doğu’da aldığı Feng Shui eğitiminin ardından Türkiye’ye dönen Demirci, bu konuda yazdığı kitabından da sık sık alıntılar yaptı. Sağlıklı ve şanslı yaşamanın, yaşadığımız evlerdeki enerjiyle ve bu enerjinin doğru kullanılmasıyla gerçekleştiğini anlatan Feng Shui’ye davetliler yoğun ilgi gösterdi. Dilek Demirci’nin anlatımının ardından sorular soran konuklar, evlerindeki eşyaların yerlerini değiştirerek nasıl daha iyi bir enerji yakalayacakları hakkında tüyolar aldı.

Hem Feng Shui hem dekorasyon

Demirci’nin sunumunun ardından gerçekleşen kokteylde ise davetlilerin sohbetlerinin konusu ev dekorasyonu hakkındaydı. Atila Coşkun konuklara mobilya sanatının inceliklerinden bahsederken Dilek Demirci de evlerdeki, görünmeyen enerjinin nasıl pozitif enerjiye dönüştürebileceği hakkında bilgiler verdi. Feng Shui’nin 4 bin yıl önce Çinliler tarafından keşfedildiğini ve barınma ihtiyacı ile birlikte yaygınlaştığını anlatan Demirci, Donald Trump’tan Madonna’ya kadar birçok ünlünün hayatlarında Feng Shui’yi uyguladığını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!