Eto'o ve Sampdoria arasında alacak kavgası

Güncelleme Tarihi:

Etoo ve Sampdoria arasında alacak kavgası
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 09:56

Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor'un yıldız futbolcusu Samuel Eto'o, eski takımı Sampdoria'nın parasını ödemediğini açıklarken İtalyan ekibinden yanıt geldi.

Haberin Devamı

2015 Ocak ayında İtalya'nın Sampdoria takımına transfer olan 35 yaşındaki yıldız golcü, "Sampdoria ile aramda saçma bir olay var. Basın toplantısı düzenlemeyi düşünüyorum. 9 aydır çözülmeyen bir problem var. Sabrım sona ermek üzere" ifadelerini kullandı.

Sezon başında Antalyaspor'a transfer olan Kamerunlu futbolcu, "Sadece ekonomik açıdan değil, başka şeyler de var. 2 haftadır Sampdoria'dan kimseyle görüşemiyorum" dedi.

"BURADAN KAÇARAK AYRILDI"

İtalyan ekibinin avukatı Antonio Romei ise, "Sözleşmesinde hiçbir sorun yok. Açıklamalarını gazetelerden okudum. Eğer kaybı olan varsa bu da Sampdoria'dır. Erken transfer etmek için Everton'a 100 bin Euro ödediler" dedi.

Avukat Romei, "Neden böyle şeyler söylediğini bilmiyorum. Buradan kaçarak ayrıldı ve Türkiye'ye gitti" ifadelerini kullanırken Sampdoria başkan yardımcısı Massimo Ferrero açıklama yapmaktan kaçındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!