Eto'o rest çekti iş imzaya kaldı

Güncelleme Tarihi:

Etoo rest çekti iş imzaya kaldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2016 20:50

Antalyaspor, bonservis için kapıyı 5 milyon Euro’dan açıp 2 milyon Euro’ya kadar indi. Ancak Beşiktaş, buna da yanaşmadı. Bunun üzerine devreye giren Eto’o, kendi yönetimine rest çekti. Bunun üzerine Antalyaspor ile Beşiktaş, 1 milyon Euro bonservis bedelinde el sıkıştı. İş artık resmi imzaların atılmasına kaldı...

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ ile Antalyaspor, Samuel Eto’o’nun transferinde el sıkıştı. Önceki akşam buluşan taraflar, masadan anlaşarak kalktı. İş artık resmi imzaların atılmasına kaldı.Görüşmede Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Beşiktaş için istekli olan Eto’o’ya engel olmalarının şık olmadığını belirterek, “Biz gereken kolaylığı yaparız” dedi. Bunun üzerine taraflar şartları masaya yatırdı. Antalyaspor, ilk etapta kapıyı 5 milyon Euro’dan açtı. Ancak, uzun süren pazarlıklar sonucundan bu rakam, 2 milyon Euro’ya kadar indirildi. 

SÜPER KUPA ÖNCESi GELECEK

Beşiktaşlı yöneticiler ise, Eto’o’nun yıllık ücretinin 3.5 milyon Euro olduğunu hatırlatarak, “Bonservisine en fazla 1 milyon Euro verebiliriz” dedi. Bu noktada devreye Eto’o’nun kendisi girdi. “Yeniden Şampiyonlar Ligi’nde oynamak bana heyecan veriyor. Bonservis bedelimde gereken kolaylığı sağlayın” diye rest çekince Antalyaspor yönetimi, Beşiktaş ile 1 milyon Euro’ya el sıkıştı. Öte yandan siyah beyazlılar stoper arayışını da sürdürüyor.
Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner, “Elimizde bir çok alternatif isim var. Amacımız hocamızın da onay vereceği ismi Süper Kupa finali öncesi takıma kazandırmak” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!