Eto'o gitmezse bu 5'liden biri

Güncelleme Tarihi:

Etoo gitmezse bu 5liden biri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2016 22:26

Gomez’in yerine adı geçen Eto’o, siyah beyazlı taraftarlar arasında heyecan yarattı. Ancak Beşiktaş yönetimi, Antalyaspor yüksek bir bonservis bedeli isterse, Mandzukic, Higuain ve Dzeko gibi yıldızları değerlendirmeye alacak.

Haberin Devamı

MARIO Gomez’in yerine aday gösterilen Samuel Eto’o, siyah beyazlı taraftarlar arasında da heyecan yarattı. Beşiktaş yönetimin de seçenekleri arasında bulunan Kamerunlu için yönetim henüz resmi girişimde bulunmadı, fakat Antalya yönetiminin yüksek bir bonservis talebinde bulunması halinde Eto’o gündemden çıkarılacak ve diğer yıldızlara yönelinecek. Antalyaspor, bonservissiz alıp, 3 yıllık imza attırdığı Eto’o’ya yıllık 3 milyon Euro garanti ücret ödüyor. Yeni yönetimin, Eto’o’nun mali yükünden kurtulmak istediği de biliniyor.

EREN’DEN HABER BEKLENİYOR

Eren Derdiyok için Kasımpaşa’ya resmi teklif sunan  Beşiktaş yanıt bekliyor. Bu yanıtın da hafta başına kadar verilmesi bekleniyor. Kasımpaşa’dan gelecek yanıta göre yönetim, 35 yaşındaki Eto’o için Antalyaspor’un kapısını çalacak, ancak UEFA ile yapılan mali kriterler anlaşması gereği kesenin ağzını çok fazla açamayacak. Antalya yüksek bedel isterse masadan kalkılacak.

Haberin Devamı

DÖRT YILDIZ ALTERNATiF

SiYAH beyazlıların listesinde Gomez’in boşluğunu doldurmak için aralarında dünyaca ünlü isimlerin de olduğu 4 isim daha var. Bu isimler Mario Mandzukic, Gonzalo Higuain, Edin Dzeko ve Hugo Rodallega...

Ancak Napoli’de forma giyen Higuain’ın adı yoğun şekilde Juventus ile anılıyor. Akhisarlı Rodallega için G.Saray da uzun bir süredir devrede. Konuya ilişkin görüşlerini aldığımız Hürriyet yazarları genel olarak, Kartal’a en yakın isim olan Eto’o’nun Beşiktaş için iyi bir alternatif olduğunu belirtti.

BEŞiKTAŞ İÇİN iYi BiR ALTERNATiF

SORU: Mario Gomez’in açığını Eto’o kapatabilir mi? Yoksa başka alternatiflere mi yönelmeli?

ONUN İÇİNARTIK ÇOK GEÇ -  İLKER YASİN

Eto’o’nun bu saatten sonra hem Şampiyonlar Ligi hem Süper Lig’de oynayacak bir takımın oyuncusu olması çok zor. Beşiktaş, daha güçlü, dirençli ve bozucu bir golcüye yönelmelidir bence...

CENK İÇİN İYİ BİR YEDEK - UĞUR MELEKE

Eto’o iyi bir seçenek, ama Cenk’in yedeği olarak. Cenk, bu yıl 11’de olmalı; yanına da yedek kalmayı sorun etmeyecek tecrübeli 9 numara eklenmeli. Eto’o, bu düşünceyle alınırsa mantıklı bir opsiyon olur.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’I RAHAT TAŞIR - KENAN BAŞARAN

Siyasi nedenlerle dış transferde problemler yaşanıyor. Eto’o sırf bu yüzden bile iyi bir seçenek. 35 yaşında da Beşiktaş’ı taşır. Sportif engel yok. Eto’o’nun, Beşiktaş’ta oynamasına en büyük engel ancak mali kriterler olabilir. 

ÇOK İYİ BİRALTERNATİF OLUR - KORAY DURKAL

 Beşiktaş’ın ilk forvet tercihi olmasa da kulübe için önemli bir alternatif olabilir. Özellikle Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve kupada mücadele edecek Beşiktaş kuracağı geniş kadroda ona mutlaka ihtiyaç duyacaktır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!