Esnaftan eylem istemiyoruz eylemi

Güncelleme Tarihi:

Esnaftan eylem istemiyoruz eylemi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2013 00:00

Taksim Gezi Parkı’na destek amacıyla Ankara’da gerçekleştirilen eylemleri protesto eden Ankara esnafı sokağa döküldü. Ellerinde Türk Bayraklarıyla konvoy yapan esnaf, “Eylem istemiyoruz, ekmek istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Ankaralı esnaflar, Başkent’te sürdürülen Taksim Gezi Parkı’na destek eylemlerinin sona ermesi için sokaklara döküldü. Taksiciler, dolmuşçular, özel halk otobüsçüleri araçlarına taktıkları Türk Bayraklarıyla konvoy yaparak Ankara turu yaptı. Yol boyunca korna çalan esnaf, protestolar nedeniyle günlerdir mağdur olduklarını belirterek, “Eylem istemiyoruz, ekmek istiyoruz” sloganları attı.

ARTIK SON BULMALIDIR

Yapılan şehir turunun ardından Sıhhiye Köprüsü altında toplanan esnaf adına basın açıklaması yapan Ankara Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yiğiner, şu ifadeleri kullandı: “Kızılay, Kuğulu Park ve Tunalı Hilmi Caddesi başta olmak üzere Ankara’da gerçekleştirilen Gezi Parkı eylemleri sonucunda esnafımız çok büyük maddi zarar görmüştür. Maksadını aşan bu eylemler son bulmalıdır.

Haberin Devamı

EKMEK GÖTÜREMİYORUZ

Ülkemize hiçbir fayda sağlamayacak bu protesto ve eylemler daha fazla uzatılmadan bitirilmelidir. Eylemler neticesinde beklediği satışı yapamayan esnafımız ekonomik olarak bitme noktasına gelmiş, evine ekmek götüremeyecek durumda kalmıştır.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!