Eskrim Yıldızlar A Türkiye Şampiyonası Mersin’de Devam Ediyor

Güncelleme Tarihi:

Eskrim Yıldızlar A Türkiye Şampiyonası Mersin’de Devam Ediyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2015 12:40

TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU TARAFINDAN DÜZENLENEN YILDIZLAR A TÜRKİYE ŞAMPİYONASI MERSİN’DE DEVAM EDİYOR. ŞAMPİYONANIN İKİNCİ GÜN KARŞILAŞMALARINDA 3 BRANŞTA 190 KADIN ESKRİMCİ MÜCADELE ETTİ.

Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından düzenlenen Yıldızlar A Türkiye Şampiyonası Mersin’de devam ediyor. Şampiyonanın ikinci gün karşılaşmalarında 3 branşta 190 kadın eskrimci mücadele etti.
Eskrim Yıldızlar A Türkiye Şampiyonası’nın Servet Tazegül Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ikinci gününde kadınlar ferdi karşılaşmaları yapıldı. Karşılaşmalarda epe branşında 85, flöre branşında 54, kılıç branşında da 51 kadın sporcu yarıştı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın katkılarıyla hayata geçirilen Gençlik Kamplarından, Yıldızlar A Türkiye Şampiyonası’na destek geldi. Gençlik Kampı etkinlikleri kapsamında 81 ilden gelen 12-13 yaş arası 300 öğrenci de şampiyonayı izledi.
Şampiyonanın epe karşılaşmalarında Merve Ersoy altın madalya, Günseli Deniz Bozdemir gümüş madalya, Ayşe Miraç Giçi ve Beyza Halvacıay ise bronz madalya kazandı. Flöre karşılaşmalarında ise Fatmanur Gülen altın madalyanın sahibi oldu. Turnuvada Mehlika Fırat gümüş madalya alırken, Leyla Suzan Karayazı ve Kübra Temel bronz madalya kazandı. Kılıç branşında da Doğa Acar altın madalya kazanırken, Aylin Çakır gümüş madalyanın, Sevgi Er ve Ezgi Turhal bronz madalyanın sahibi oldu. Eskrimcilere ödülleri Mersin Vali Yardımcısı Eyüp Sabri Kartal, Türkiye Eskrim Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Uykun ve Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Ahmet Tarakçı tarafından verildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!