Eskisi fotoğrafta yenisi yanında

Doğuş Power Center'ın açılışında, Okan Bayülgen'in fotoğraf sergisi büyük ilgi gördü. Bayülgen, yeni sevgilisi Berrak Tüzünataç ile eski aşkı Khansa'nın da fotoğraflarının yer aldığı serginin açılışına, Tüzünataç'la birlikte geldi. Yanyana fotoğraf çektiren ikili, soruları yanıtsız bıraktı.

Açılışa damgasını vurdu

Garanti Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Maslak’ta faaliyete geçirilen Doğuş Power Center’ın açılışı Okan Bayülgen’in fotoğraf sergisi ile yapıldı. 61,5 milyon dolara mál olan alışveriş ve yaşam merkezi için özel fotoğraflar çeken Bayülgen’in sergisi, konukların çok ilgisini çekti.

Eskisi fotoğrafta yenisi yanındaEskisi fotoğrafta yenisi yanında

Açılışı Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve Erhan İşözen ile birlikte yapan Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk de sergiyi eşi Diana Şahenk ile gezdi.

Okan Bayülgen, sevgilisi Berrak Tüzünataç ile eski aşkı Khansa’nın da fotoğraflarının yer aldığı sergiyi, açılışa beraber katıldığı Tüzünataç ile inceledi. Bir ara fotoğrafladığı ünlüler arasında bulunan Nuri Alço ile karşılaşan ünlü şovmen, Alço ile birlikte fotoğrafının önünde poz da verdi. Okan Bayülgen bu pozun ardından "Fotoğrafı çekerken beyazperdeden tanıdığımız Nuri Alço’nun, canlandandırdığı karakterlerin aksine aslında ne kadar masum ve sevgi dolu bir insan olduğunu göstermek istedim" dedi.

El ele dans ettiler

Önceki akşam Nişantaşı Vakko’nun açılışına katılan Deniz Akkaya ile yakın arkadaşı Güzide Duran, ardından soluğu müdavimi oldukları Cahide-Variete adlı kulüpte aldı. Gece boyu pistten inmeyen, mekandaki erkeklerin hayran bakışlarına aldırmadan el ele dans eden ikili, sıkı dostluklarını bir kez da orada bulunanlara ilan etmiş oldu.

Ataizi taktiği

Eskisi fotoğrafta yenisi yanında

Hande Ataizi, geçtiğimiz akşam bir erkek ve bir kız arkadaşıyla Beyoğlu’ndaki gece kulüplerini dolaştı. Önce 360’a giren Ataizi, orada da fazla durmadı ve Babylon’un yolunu tuttular. Ataizi, mekandan çıkışta kapıda bekleyen gazetecilere yanındaki erkeği göstererek "Arkadaşlar, beyefendi benim değil, kız arkadaşımın arkadaşıdır" dedi ve üçlü hep birlikte bir taksiye bindi. Ancak araç 150 metre kadar sonra durdu, Ataizi "Arkadaşımın sevgilisi" /images/100/0x0/55eacc9cf018fbb8f8977160dediği erkekle taksiden inerek Pera Palas Otel’in otoparkında bulunan lüks cipe bindi. Diğer kadın ise taksiyle yoluna devam etti.

Cihangir kaçakları

Mor ve Ötesi grubunun solisti Harun, önceki gece kendisi gibi müzisyen olan Aylin Aslım’la Cihangir sokaklarındaydı... İkili gittikleri gece kulübünden sabaha karşı çıktı ve evlerine de birlikte döndü.

Ece’nin yeni basketbolcusu

Eskisi fotoğrafta yenisi yanında Eskisi fotoğrafta yenisi yanında

Bir dönem Fenerbahçeli eski basketbolcu Zaza Enden’le aşk yaşamış olan Ece Gürsel, önceki gece yeni basketbolcu aşkıyla ortaya çıktı. Kerem Tunçeri ile birlikte Reina’ya giden Gürsel, çıkışta birlikte görüntülenmemek için çok /images/100/0x0/55eacc9cf018fbb8f8977166uğraştıysa da çabaları işe yaramadı.

Komşusuyla yemekte

Pelin Batu, önceki akşam erkek arkadaşıyla Cihangir’deki bir restoranda yemek yedi. Eski Büyükelçi İnal Batu’nun oyuncu kızı Pelin Batu ile Cihangir’deki evine komşu olan arkadaşı, restoran çıkışı evlerine yürüyerek döndü.

Yazarın Tüm Yazıları