Eskişehir’de uyuşturucu operasyonu: 43 gözaltı

Güncelleme Tarihi:

Eskişehir’de uyuşturucu operasyonu: 43 gözaltı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2017 09:26

Eskişehir’de uyuşturucu operasyonu: 43 gözaltı

Haberin Devamı

Kemal ATLAN/ESKİŞEHİR, (DHA)- ESKİŞEHİR Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen ‘Şehit Dalgıç’ operasyonunda 43 kişi gözaltına alındı.
Darbe girişiminde bulunan askerler tarafından şehit olan Eskişehirli Fatih Dalgıç’ın isminin verildiği ‘Şehit Dalgıç Operasyonu' düzenlendi. Eskişehir merkezli 4 ilde saat 05.30 sıralarında eş zamanlı düzenlenen operasyonda 43 ayrı eve baskın düzenlendi. Operasyonda özel harekat, çevik kuvvet polisi de olmak üzere 60 ekip ile 750 polis görev aldı. Kapıyı açmayan evler özel harekat polisleri tarafından kırılarak girildi. Şarhöyük, Fevziçakmak ve Zafer Mahalleleri’nde düzenlenen operasyonda ev aramaları narkotik köpekleri ile yapıldı. Aramalarda narkotiğe ait 7 köpek de kullanıldı.
HELİKOPTERLE OPERASYONU YÖNETTİ
Narkotik Daire Başkanlığı işbirliği ile uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonu İl Emniyet Müdürü Engin Dinç helikopterle havadan yönetti. Emniyet Genel Müdürlüğü’ne ait polis helikopteri ile operasyonu yöneten Emniyet Müdürü Engin Dinç, operasyon sonrasında görev alan polisleri tek tek kutladı
43 GÖZALTI
Operasyon düzenlenen evlerde yapılan aramalarda uyuşturucu madde sattığı iddia edilen 43 kişi gözaltına alınırken 3 tabanca, 5 pompalı tüfek, 11 kilo esrar, 20 gram kokoin, bin 100 uyuşturucu özelliği bulunan hap, 500 gram skunk ve bir miktar da sentetik uyuşturucu bonzai ele geçirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!