Eskişehir'de "Mucize" filminin galası yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Eskişehirde Mucize filminin galası yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2015 21:38

- Filmin senaristi ve Yönetmeni Mahsun Kırmızıgül: "Mucize filminin gidişatından çok memnunuz"

Haberin Devamı

ESKİŞEHİR (AA) - Senaristliğini ve yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı 1 Ocak'ta vizyona giren, "Mucize" filminin Eskişehir galası gerçekleştirildi.

"Beyaz Melek", "Güneşi Gördüm" ve "New York'ta Beş Minare" filmlerini beyaz perdeye taşıyan yönetmen ve oyuncu Kırmızıgül'ün dördüncü filmi "Mucize", Eskişehir'de bir alışveriş merkezinde sinema severlerin beğenisine sunuldu.

Kırmızıgül, filmin oyuncuları Talat Bulut ve Ali Sürmeli, gösterim öncesi izleyicilerle bir araya geldi.

Kırmızıgül burada yaptığı konuşmada, filmle ilgili çalışmalarını anlatarak, bütün filmlerinde büyük emek sarf ettiğini söyledi.

Filmin 20 günde yaklaşık 2,5 milyon izleyiciye ulaştığını anlatan Kırmızıgül, "Mucize filminin gidişatından çok memnunuz. Mucize filmi artık benden çıktı, bütün insanlara ait bir film. O yüzden yönetmen olarak film üzerine çok fazla konuşmak istemiyorum. İnsanların kendi algıladıkları şekilde düşünmelerini istiyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

Talat Bulut ve Ali Sürmeli de ilgiden dolayı Eskişehirlilere teşekkür etti.

Konuşmanın ardından Kırmızıgül ve oyuncular filmi vatandaşlarla izledi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, bazı kişiler de yer bulamadıkları için alışveriş merkezi yetkililerine tepki gösterdi.

Senaryosu yaşanmış bir hikayeden yola çıkılarak yazılan film, fakirliğin hüküm sürdüğü yıllarda okumayı bekleyen yüz binlerce çocuk ile öğretmenlerin hikayesini konu alıyor. 1960'lı yıllara ışık tutmayı amaçlayan film, Egeli bir köy öğretmeninin Anadolu'nun ücra bir köşesine sürgüne gönderilişini anlatıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!