Eski yönetici Derya Taşdelenler: Galatasaray beni mahvetti

Güncelleme Tarihi:

Eski yönetici Derya Taşdelenler: Galatasaray beni mahvetti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2015 12:09

Merhum Özhan Canaydın döneminde Galatasaray Kulübü'nde 4 yıl yönetim kurulu üyeliği yapan Derya Taşdelenler, ortalığı sarsacak iddialarda bulundu.

Haberin Devamı

GS Store'un kurucuları arasında yer alan ve uzun süre bu mağazaları yöneten Taşdelenler, Galatasaray yüzünden ticari hayatının bittiğini ve üstüne üstlük kulüpten dışlandığını söyledi. Derya Taşdelenler, yaşadıklarını şöyle anlattı:

"TİCARİ HAYATIMI BİTİRDİLER"
"Galatasaray Kulübü'nün 20 yıllık üyesiyim, 4 yıl yöneticilik yaptım, GS Store'u kurdum. Galatasaray'ın 5-16 yaş arası lisanslı ürünlerini geçen yıla kadar benim firmam yapıyordu. Geçen yıl kulüpten 391 bin TL alacağım vardı. Beylikdüzü ve Olivium GS Store mağazalarına ise çek yazıyordum. Alacağım var iken verdiğim çeki ödemediler. Ve üzerine çekimi vurdurdular. Bu olay Mart-Nisan ve Mayıs’ta aynen devam etti. Mal alışı ve verişi durduruldu. Bir seneden beri de hiçbir çekimi ödemediler. Hakkımı aramak istedim. Bu 1 yıl içinde benim ticari hayatımı mahvettiler. Şirket, oğlumun üzerine idi. Onu da bitirdiler.

Haberin Devamı

"BU ESKİ YÖNETİMİN MESELESİ, DEDİLER"
Bu süre zarfında GS Store’da 3 kez genel müdür değişti. Nurettin Kantarelli ve Adnan Demirayak gitti, Ali Öğütücü'yü genel müdür olarak getirdiler. Kendisine 2 ayda zor ulaştım, bana, "Görüşecek neyimiz var? Benim konuşacak bir şeyim yok. Eski davalara bakmıyoruz. Bu geçmiş dönemin olayı. Bu konuyu ancak mayıs ayından sonra gelecek olan yeni yönetimle konuşursunuz' dedi.

"AYSAL DÖNEMİNDE 'KULÜBE ALMAYIN' TALİMATI VERİLMİŞ"
4 ay önce Ünal Aysal döneminde, güvenliğe ‘Derya Taşdelenler’i içeri almayın’ talimatı verilmiş. Bunu da tesadüfen kulübe girerken güvenlik görevlilerinin beni bekletmesi üzerine öğrendim.

"BENİ MAĞDUR ETTİLER"
Ünal Aysal bana bunları niye yaptı bilmiyorum. Ama içimi okudular. Beni mağdur edip mahvettiler. Kulüpte konuşmadığım idareci kalmadı. 'Tamam bakacağız, ilgileneceğiz' diyenler dönmedi. 2 seneden bu yana benimle sözleşme yapmadan iş yaptırdılar. Bana sözleşme yapmadıkları halde 400 bin TL lisansiye parası çıkardılar. Ve benim şu anda 381 bin TL Sportif AŞ lisans borcum var. Bunu iş yapıp ödemek istiyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!