Eski Samsunsporlu futbolculardan kınama

Güncelleme Tarihi:

Eski Samsunsporlu futbolculardan kınama
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2016 14:49

Eski Samsunsporlu futbolculardan kınama

Haberin Devamı

Hakan AKGÜN/SAMSUN, (DHA) – SAMSUNSPORLU eski futbolcular, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında protokol tribününde yaşanan olayları kınadı. Futbolcular adına açıklama yapan Şendoğan Çakmaker, “Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında protokol tribününde Samsunspor Kulüp Başkanına yapılan çirkin saldırıyı kınıyoruz. Bu çirkin saldırı Samsunspor Kulübü başkanlık nezdinden tüm Samsunspor'lulara yapılmıştır” dedi.

TFF 1’nci Lig'de geçen hafta deplasmanda oynanan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında protokol tribününde bir grup taraftarın Başkan Erkut Tutu'ya yaptığı saldırıyı Samsunsporlu eski futbolcular, kınadı. 10 eski futbolcu adına açıklama yapan eski Samsunsporlu futbolcu Şendoğan Çakmaker, “Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında protokol tribününde Samsunspor Kulüp Başkanı Erkut Tutu'ya yapılan çirkin saldırıyı kınıyoruz. Bu çirkin saldırı Samsunspor Kulübü başkanlık nezdinden tüm Samsunsporlulara yapılmıştır. Kulüp tarafından yapılacak her türlü tavır ve davranışta kulübümüzle birlikte hareket edeceğimizi bildiririz. Bunun yanında eski Samsunspor'lu futbolcu kardeşlerimize ve yerel bir gazetede çalışan Samsunspor muhabiri kardeşimize içeriden de yapılan, şık olmayan davranışları da kınıyoruz” dedi.

Kınamaya eski futbolcular Hakkı Bayrak, Mehmet Ali Çınar, Ömer Kuraner, Ali Saka, Ercüment Coşkundere, Kasım Çıkla, Murat Şimşek, Metin Karabulut, Mehmet Bayraktar ve Hasan Şengün’de destek verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!