Eski nişanlısını yalnız bırakmadı

Geçtiğimiz yıllarda New York’a yerleşen Elbi Aşkın, iki haftalığına geldiği İstanbul’da, tüm dostlarını bir araya topladığı bir davet verdi.

Kardeşi Sinan Aşkın’ın ortağı olduğu Nişantaşı’ndaki Mim Kemal 19 adlı restoranda düzenlediği davet, renkli görüntülere sahne oldu. Hatta Elbi Hanım’ın üç yıl nişanlı kaldığı ama ilişkisini hiçbir zaman nikah masasına taşıyamadığı Alinur Velidedeoğlu bile oradaydı.

Menopoz kadınlığın sonu değilmiş

Derya Baykal, menopoz sonrası dönemde cilt yaşlanmasını durdurmak için kullanıldığı belirtilen cilt besleme tabletleri ‘Imedeen Prime Renewal’ ürününü, ürün müdürü Enis Topçuoğlu ve Prof.Dr. Erdoğan Ertüngealp’le Hyatt Regency Otel’de düzenlenen basın toplantısıyla tanıttı. Baykal, ‘Menopoza 47 yaşımda girdim. İlk zamanlar dünyam kararmıştı. Yaşlanıyorum diye korkuyor, kadınlığım bitti diyordum. Halbuki kadınlığın sonu değil, aksine yeni başladığı dönemmiş. Menopozun ilk dönemlerinde bu kampanyanın teklifi geldi. Bu da benim şansımmış’ dedi.

Damat adayıyla birlikte

Selin Fadıllıoğlu, Bilgün Boyner’in Nişantaşı’ndaki mağazasında verdiği yeni yıl davetine sevgilisi Mehmet Çolakoğlu’yla katıldı. Davette onlara Selin’in babası Metin Fadıllıoğlu da eşlik etti. Metin Bey, sohbet ettiği müstakbel damat adayıyla belli ki çok iyi anlaşıyor.

Yeni yılda İstanbul’dalar

Aslı Ilıcak, dört yıl önce Ali Yemeniciler’le evlenip Amerika’ya yerleşmişti. O zamanlar Miami’de yaşayan kardeşi Mehmet Ali Ilıcak’ın arkadaşı olan Ali Yemeniciler’le Amerika’da yaşamını sürdüren Aslı Hanım, yeni yıl için geçtiğimiz günlerde İstanbul’a geldi. Yemeniciler çifti, önceki akşam da arkadaşları Elbi Aşkın’ın Mim Kemal 19’da verdiği davete katıldı.

Torun sevmek istiyor

Sosyete dünyasının müzmin bekarlarından Ali Karacan’ın annesi Cemile Garan, oğlunun bir an önce nikah masasına oturması için sabırsızlanıyor. Bu arada Ali Bey’in bir yıldır beraber olduğu Iryna Zdoryk ile de çok iyi anlaşıyor. Onlara geçtiğimiz akşam ‘32. Gün’ programının 20’nci yılı nedeniyle verilen davette rastladım. Garan, bu davette de ‘gelin adayım’ dediği Zdoryk’in yanından ayrılmadı ve sık sık dostlarına artık torun sevmek istediğini tekrarladı.

Emeklilikle gelen kitap

Bu kitap öncesinde hiçbir edebi çalışmaya imza atmayan Mehmet Tanberk, emeklilik sonrası Sydney’de yaşayan kızının yanında kaldığı bir dönemde, tarih, din, felsefe, fotografçılıkla ilgili birikimlerini ve dünyanın dört bir yanına yaptığı seyahatlerden edindiği deneyimleri paylaşmak amacıyla bir roman yazmaya karar vermiş. ‘Renkler ve Sesler’ macerası da işte böyle başlamış.

Halas’ta doğum günü

Çiğdem Simavi’nin kardeşi Aslan Nuri Meseretçi, 71’inci yaşını önceki akşam Halas adlı yatta kutladı. Meseretçi, Emirgan’da demirli bulunan Halas yatında verdiği davete, sosyetenin önemli simalarına katıldıkları için ayrı ayrı teşekkür ederek başladı.

Bu özel davete katılanlar arasında Koç Bilgi Grubu Başkanı Ali Koç ile geçtiğimiz haftalarda nikah masasına oturduğu eşi Nevbahar Hanım da vardı. Aslan Nuri Meseretçi, geç saatlere kadar dostlarıyla bir arada olmanın tadını çıkardı.

Soylu final Hillside City Club’ta

İngiltere’nin en ünlü ve saygın öğretim kurumlarından olan, mezunları arasında Kraliçe’nin eşi Prens Philip ile Veliaht Prens Charles’ın da bulunduğu İskoçya’daki Gordonstoun Lisesi Squash Takımı, bugün saat 17.00’de Hillside City Club-Etiler Squash Takımı karşı karşıya gelecek. İki gün süren rekabetin sonunda gerçekleşen bu final maçının ardındansa, Hillside City Club’ın spor katında kupa töreni ve kokteyl düzenlenecek.
Yazarın Tüm Yazıları