Eski eşler ortak oldu

Cem Yılmaz’ın sevgilisi Lal Dedeoğlu, eski eşi Cem Feray’la ortak oldu. Ankara’daki Twenty adlı underground kulübün sahibi Cem Feray, bu kış bir değişiklik yapacak ve yurt dışından DJ getirecek.

Dünyaca ünlü DJ’lerle Twenty’de çalması için ön anlaşma yapan Feray’ın Twenty’si yarın açılıyor. Beyoğlu ve Nişantaşı’ndaki buz bar’ın sahibi Lal Dedeoğlu ise onun getirdiği DJ’lere kendi kulüplerinde müzik yaptıracak. Kulüplerinde çalacak DJ’ler konusunda ve bazı organizasyonlarda ortak çalışmaya karar veren eski eşlerin keyifleri yerinde... Kızları Leyla için zaten haftada bir görüşen Feray ile Dedeoğlu, bundan böyle işle ilgili nedenlerle de görüşmek durumunda özetle... Bu duruma Dedeoğlu’nun sevgilisi Cem Yılmaz’ın ne diyeceği ise merak konusu...

Çocukları sevindirin

Fenerbahçe’deki Bubbles Kids Corner, ramazan ayı nedeniyle kimsesiz çocuklara yönelik bir kampanya başlattı. Kimsesiz çocuklar yurdunda kalan çocuklara gün boyu palyaço gösterileri sunulan, ayrıca usta eğitmenler tarafından dersler verilen Bubbles Kids Corner’da çocuklar ayrıca burger mönülerle karınlarını doyuracak ve günün sonunda çeşitli hediyelerle uğurlanacaklar. Bu kampanyaya destek vermek isteyenlerin bağışlarıyla güçlenen etkinlik, çocukların yüzünü güldürmeye başladı bile...

Onun bacakları çarpık

TRT Lojmanları’nda kurulan Yörük çadırındaki iftar yemeği sonrası, sahnede Süheyl-Behzat Uygur kardeşler vardı... ‘Güldüren Şüphe’ oyununda kadın kostümleriyle izleyici karşısına çıkan ve Okan Bayülgen’in ‘Size Baba Diyebilir miyim’ dizisindeki kadın rolünü değerlendiren Behzat Uygur, ‘Ben dört dakikada hazırlanırken, o dört saatte hazırlanıyor. Ondan daha iyiyim. Ayrıca Okan’ın bacakları çarpık’ sözleriyle herkesi güldürdü.

Satışlar artmış

Şu sıralar Los Angeles’ta bulunan Kenan Doğulu ile yine Miami’de baba olmak için gün sayan genç işadamlarından Gökhan Yüzbaşıoğlu’nun ortaklaşa kurduğu giyim markası KEN’in satışları, ramazan ayıyla birlikte daha da artmış. Doğulu ve Yüzbaşıoğlu bayram nedeniyle artan siparişlere cevap vermek için personelin geceli gündüzlü çalıştıklarını belirtiyorlar. Birçok mağazaya corner’lar verdikleri KEN markasının yakında Miami ve Los Angeles’ta da satışa sunulacağını söyleyen iki ortağın keyfi yerinde.

Avşar Valikonağı’nda

Helin Avşar, nihayet mağazasını açıyor. Cumartesi günü açacağı butiğinin tüm hazırlıklarını tamamlayan Helin Avşar, çok heyecanlı. Açılış günü herhangi bir aksaklık olmaması için son günlerde geceli gündüzlü çalışan Helin’in bu tutumu, ablası Hülya Avşar’ı da sevindirmiş. Zehra adıyla satılacak çocuk koleksiyonunun yanı sıra Hülya Avşar’ın adını taşıyan tişört ve bluzlar ile Helin’in tasarımı elbiseler... Hepsi cumartesi saat 13.00’ten itibaren Nişantaşı, Valikonağı Caddesi’ndeki Paul Pastanesi’nin karşısında hizmete girecek olan mağazada...

İki yıl geçmiş

Kurtuluş’un ana caddesinde bir sanat galerisi sahibi olan Yahşi Baraz, iki yıldır Maria Kılıçlıoğlu ile aşk yaşıyor. Baraz’ın evi de galerisinin üst katında... Borsacı eşi Hülya Hanım’dan 6 yıl önce boşanan Yahşi Bey, birlikte yaşadığı sevgilisiyle mutluluğu yakalamış gibi... Maria Kılıçlıoğlu’nun, Yahşi Bey’den önce fotoğraf sanatçısı Adil Gümüştekin’le birlikte olduğunu da ekleyeyim.

Eski dostlar buluştu

Arnavutköy’deki Ece Bar’ın sahibi Ece Hanım ile Aydemir Akbaş’ın dostlukları yıllar öncesine dayanıyor. Saçlarına ak düşse de gezip eğlenmekten vazgeçmeyen oyuncu Aydemir Akbaş, geçtiğimiz hafta da arkadaşının yanında aldı soluğu... Ramazan öncesi Ece Hanım’la karşılıklı oturup onunla kadeh kaldırmak isteyen Akbaş, geç vakte kadar dostlarıyla sohbet etti.

Kötü günler geride kaldı

Mimar Yılmaz Sanlı’nın eşi Nejla Hanım, uzun yıllardır ciddi bir hastalıkla mücadele ediyordu. Neyse ki gördüğü tedavi olumlu sonuç verdi, eski sağlığına kavuştu. Hastalığı süresince eşinin yanından ayrılmayan, ona büyük destek veren Yılmaz Bey’in de yüzü gülüyor artık. Mutlu günlere dönen çift, yeniden davetlerde boy göstermeye bile başladı.

Bozma moralini

Dostlukları yıllar öncesine dayanan Zeynep Germen ile Nesligül Aksoy, geçtiğimiz gece birlikte katıldıkları davette uzun zamadır göremedikleri arkadaşlarına rastladılar. Hal hatır soruldu, görüşmedikleri müddetçe neler yaptıkları konuşuldu. Sohbet sırasında konu Nesligül Hanım’ın Ali Üstay’dan boşanmasına gelince, arkadaşları ‘Hayat devam ediyor, hayırlısı böyleymiş demek ki’ diyerek moral verdi kendisine.

Mutluluk gözyaşları

Merhum işadamı Ali Rıza Çarmıklı’nın eşi Münevver Hanım, geçtiğimiz hafta The Ritz Carlton Oteli’ndeki iftar yemeğindeydi. Eşi Ali Rıza Bey’in kurucuları arasında olduğu Bolluca Çocuk Köyü Vakfı’na yardım amacıyla düzenlenen gecede toplanan bağışların yerine ve amacına ulaşacağını bilmesi, Münevver Çarmıklı’yı hem gururlandırdı hem de duygulandırdı. Münevver Çarmıklı bir ara gözyaşlarına da engel olamadı.
Yazarın Tüm Yazıları