Eski bakan Ramazanoğlu'ndan Gölbaşı'na ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Eski bakan Ramazanoğlundan Gölbaşına ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2017 17:58

Eski bakan Ramazanoğlu'ndan Gölbaşı'na ziyaret

Haberin Devamı

Ahmet KORKMAZ/GÖLBAŞI (Adıyaman), (DHA) - AİLE ve Sosyal Politikalar eski Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu, Adıyaman'ın Gölbaşı İlçesi'ni ziyaret etti.
Gölbaşı Belediyesi'ni ziyaret eden Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir’den ilçenin genel durumu ve yapılan çalışmalar hakkında brifing aldı. Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Ramazanoğlu’na ilçede yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar ve projeler hakkında da bilglendirdi.
Sema Ramazanoğlu ise, Gölbaşı için herhangi bir istek olduğunda anında cevap vereceğini belirterek, "Ben bu başarılı çalışmalarınız için yaptığınız bu gayretleriniz için ve belediyecilik hizmetinde babanızdan itibaren getirmiş olduğunuz hem tecrübeniz hem bu temiz ve onurlu isminiz için teşekkür ediyorum, sizi takdir ediyorum" diye konuştu.
Belediye ziyaretinin ardından Ramazanoğlu, Gölbaşı Gölleri Çevre düzenlemesi projesini gezerek Başkan Özdemir’den bilgi aldı, daha sonra ise Van'ın Gürpınar İlçesi'nde, zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan jandarma uzman çavuş Özer Salik'in ailesini ziyaret etti. Şehit ailesi ziyareti ardından Ramazanoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Gölbaşı İlçe Müdürlüğü Konferans Salonunda Gençlik ve Spor Bakanlığı Projesi’nde yer alan 'Aile İçi Şiddet' kursunda öğrencilerle sohbet etti.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!