Eski arkadaş yeni sevgili

Arkadaşlıkları aşka dönüşen Elif Dağdeviren ve Cem Kınay, Bebek’te görüntülendi.

Haberin Devamı

Elif Dağdeviren’in, Karayipler’de bulunan Turks ve Caicos Adaları’nda satın aldığı adalarla ve kurduğu dev turizm şirketleriyle tanınan Magiclife’ın eski sahibi Cem Kınay’la flörtünü ilk kez bu köşede okumuştunuz. Birbirlerini çok eskiden beri tanıdıklarını ve arkadaşlıklarının zamanla aşka dönüştüğünü söyleyen sevgilileri geçen hafta sonu Bebek’te gördüm. İş hayatında yaşadığı sıkıntılı günleri atlatan Cem Kınay, Elif Dağdeviren ile yaşadığı aşk ile moral bulurken, Emre Ergani ile sonu boşanma ile biten bir evlilik yaşayan Elif Dağdeviren de mutluluğu Cem Kınay’da bulduğunu söyledi.

Çocuk antrenmanı

İş dünyasındaki başarılarının yanı sıra yaşadıkları aşklarla da adlarından söz ettiren ikiz kardeşlerden Malkoç Süalp, ağustos ayında oyuncu Bade İşçil’le evlenerek bekarlığa veda etmişti.Balayı sonrası Bodrum’da tatil yapan yeni evli çifte, Sualp’in ikizi Tarkan Süalp de Özden Bölükbaşı’yla evliliğinden olan kızıyla eşlik etmişti. Bade İşçil ve Malkoç Sualp önceki gün Etiler P.F.Chang’s adlı restorandaydı. Çiftin yanında, Tarkan Sualp’in kızı da vardı.

Haberin Devamı

Bizim Lady Gaga’lar

Türkiye genelindeki tüm Forum Alışveriş Merkezleri’nde 27-29 Eylül tarihlerinde gerçekleşen 4. Forum Fashion Week, Lady Gaga defilesiyle başladı. Amerikalı şarkıcının kıyafetlerini tasarlayan Sorcna O’Raghallaigh, Petra Storrs, Leeroy New, Erevos Aether, Grame Armour adlı 5 tasarımcının hazırladığı kreasyon, Pera Palas’ta sergilendi. Defileyi iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri de izledi. Süreyya Yalçın, Hande Acar ve Selin İmer, tarzlarıyla podyumdaki mankenleri aratmadı.

Orijinaller İstanbul’da

Modayı sokaklara taşıyan Adidas’ın önceki akşam Küçükçiftlik Park’ta verdiği All Originals İstanbul adlı partiye iş, sanat ve moda dünyasından ünlü isimler de katıldı. Binlerce müzikseveri buluşturan etkinlikte ünlü İsveçli grup Peter Bjorn and John, Holy Ghost! ve Replikas sahneye çıktı.

Yazarın Tüm Yazıları