Erzurum Belediyesi'nden Erzurumspor'a yardım

Güncelleme Tarihi:

Erzurum Belediyesinden Erzurumspora yardım
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2007 19:02

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Erzurumspor'a 60 bin YTL yardımda bulundu.

Erzurumspor Başkanı Adem Keser ve yönetim kurulu üyeleri Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'i makamında ziyaret etti. Kabulde belediye başkanı Küçükler, Erzurumspor'a 60 bin YTL maddi yardımda bulundu. Küçükler, parayı Keser'e verdi.

Göreve geldiği günden itibaren Erzurumspor'a maddi ve manevi her türlü desteği verdiklerini dile getiren Küçükler, “Tüm iş adamları ve Erzurumlular takıma sahip çıkmalıdır. Herkes Erzurumspor'a destek olmalıdır” diye konuştu.
Erzurumspor'un bir zümrenin değil tüm şehrin takımı olduğuna da dikkat çeken Küçükler, şunları söyledi: “Erzurumspor Lig (B) 4. Grup'ta ligde kalma mücadelesi veriyor. Oysa ki bir üst lige çıkmak için mücadele etmesi gerekirdi. Takımımız Süper Lig'de oynamış bir takımdır. Yeni yönetimin eski günleri geri getirmek için çalışacağına inanıyoruz. Geçtiğimiz aylarda Erzurumspor'a 50 bin YTL şimdi, ise 60 bin YTL maddi yardımda bulunduk. Takıma toplam 110 bin YTL para verdik.”

Erzurum'da 1 milyon kişinin, Türkiye genelinde ise 2-3 milyon Erzurumlu'nun bulunduğuna da dikkat çeken Küçükler, “3-4 milyonlu bir şehrin takımı sıkıntı çekmemelidir. Erzurum bir şehir takımıdır. Bu nedenle herkesin takıma destek olması gerekir” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!