Erzincan TSO’dan Şeker Fabrikasına Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Erzincan TSO’dan Şeker Fabrikasına Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2015 09:30

ERZİNCAN TSO’DAN ŞEKER FABRİKASINA ZİYARET

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sarak ve Yönetim Kurulu Üyeleri Erzincan Seker Fabrikası Müdürü Hakan Çelik’i makamında ziyaret ettiler.
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve fabrikanın işleyişi hakkında bilgiler veren Fabrika Müdürü Hakan Çelik, fabrikanın 1956 yılından beri gerek yöreye gerekse bölgeye ciddi katma değerler sağladığını ifade ederek Erzincan Şeker Fabrikasının çiftçilerimizin yüzünü güldüren bir işletme olmasının yanında ilimizin tarıma dayalı tek farikası olduğunun altını çizdi.
TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sarak ise; “Şehrimizin bacası tüten tek tarıma dayalı fabrikası olan Erzincan Şeker Fabrikasına tüm kurum, kuruluş, sivil toplum örgütleri, siyasiler ve halk olarak sahip çıkmalıyız. Erzincan bir tarım şehridir, bu tür fabrikalar kapatılmamalı hatta diğer tarım ürünlerinin işleneceği farklı fabrikaların açılmasını desteklemeli, sayısını arttırmalıyız. Böylece ilimizin tarım ürünleri ön plana çıkar, çiftçimizin ürünü para eder, ilimiz ekonomik yönden kalkınır ve böylece göçünde önüne geçmiş oluruz. Bizler şeker fabrikamızın her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz.” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!