Ertuğrul Sağlam, gelecek vaadeden 20 teknik adam arasında

Güncelleme Tarihi:

Ertuğrul Sağlam, gelecek vaadeden 20 teknik adam arasında
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2006 12:41

UEFA’nın, Şampiyonlar Ligi dergisi The Champions’da Kayserispor’un teknik patronu Ertuğrul Sağlam, gelecek vaadeden 20 teknik adam arasında gösterildi.

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, “Biz Ertuğrul Sağlam’ın ne kadar önemli bir teknik adam olduğunu zaten biliyoruz. Şimdi bunu Avrupa da gördü. Ertuğrul Sağlam, sadece Avrupa değil, dünya çapında bir teknik adam. Bunu yakın zamanda tüm dünya söyleyecek” diye konuştu. Hurma, “Marifet iltifata tabidir. UEFA’nın 20 teknik adam sıralamasında Türkiye’den sadece Ertuğrul Sağlam’a yer vermesi bizlere son derece moral verdi ve motive etti. Ertuğrul Sağlam da mutlu oldu” diye konuştu.

KAYSERİSPOR’DA EKSİK YOK

Türkiye Kupası’nda çarşamba günü İzmir ekibi Altay’la karşılaşacak olan Kayserispor hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı. Takımda sakat ya da cezalı futbolcu bulunmadığını, İzmir’e yarın sabah özel uçakla gideceklerini söyleyen Genel Menajer Süleyman Hurma, “Altay maçı bizim için hayati önem taşıyor. Altay’ı yenip Türkiye Kupası’nda da yolumuza devam etmek istiyoruz. İzmir’e Bursa Merinos’dan transfer ettiğimiz Veysel dışında tüm futbolcularımızı götüreceğiz. Ligle birlikte kupada da yolumuza devam etmek için Altay’ı yenmek istiyoruz ve bunu baraşacağız” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!