Ersun Yanal'ın 2015 kriterleri

Güncelleme Tarihi:

Ersun Yanalın 2015 kriterleri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2014 22:56

Fenerbahçe’de kalması beklenen şampiyon teknik adamın yeni sezon planları hazır.

Haberin Devamı

Gelecek sezon 30’un üstüne çıkacak olan takımın yaş ortalamasını düşürmek Yanal’ın birinci önceliği...
Takımdan gönderilecek oyuncular listesinin ilk sırasında istikrarsızlığı nedeniyle CrIstıan Baronı var...
Yanal, herkesin gidecek gözüyle baktığı Mıchal Kadlec’in gelecek sezonda da takımda kalmasını istiyor...
Emre, Ersun Yanal’ın planlarında takımın joker oyuncusu olarak değil ağabeyi olarak görünüyor...

F.BAHÇE ile olan sözleşmesini uzatması beklenen teknik direktör Ersun Yanal gelecek sezonun takımı için planlarını çoktan yaptı.
Yanal sözleşme imzaladıktan sonra kafasındaki takımı oluşturmak için çalışmalara başlayacak. Başarılı teknik adam, bu sezon sergilenen performanstan genel anlamda memnun olsa da gelecek sezon bunu çok yukarılara taşımayı hedefliyor.

TAKIM GENÇLEŞECEK

Haberin Devamı

YANAL 29.5 yaş ortalaması ile ligin en yaşlı takımı olan Fenerbahçe’nin bu ortalamasının gelecek sezon 30’un üzerine çıkacağını hesap ederek bunu düşürmek istiyor. Ortalamayı aşağı çekmenin şart olduğunu düşünen Ersun Yanal bazı yaşlı oyuncuların ayrılmasını istiyor. Yanal genç ve daha dinamik bir takım ile daha hızlı ve göze hoş gelen futbol oynayacaklarını hesaplıyor..

CRISTIAN BARONI YOLCU

F.BAHÇE’de Yanal’ın gözden çıkardığı ilk isim Cristian Baroni… Brezilyalı futbolcunun istikrarsızlığından rahatsız olan Ersun Yanal, onu gönderilecekler listesinde ilk sıraya yazdı.
Takımdaki yabancıların daha etkin ve oyuna yüksek katkı vermesi gerektiğini düşünen Yanal bu nedenle Cristian tarzı ne zaman ne yapacağı belli olmayan isimlerle çalışmak istemiyor

KADLEC SÜRPRİZİ

YANAL’ın kadroda kalmasını istediği isimler arasında sürpriz biri var. Bu sezon ne zaman görev alsa başarılı olan Michal Kadlec’in hem kişiliği, hem de takıma saha içi ve dışında verdiği katkı nedeniyle kadroda kalma şansı yakaladığı belirtiliyor.
Çek futbolcunun gelecek sezon yabancı sayısının netleşmesinin ardından takımda tutulması çok büyük bir olasılık olarak görünüyor.

EMRE AĞABEY OLACAK

BU SEZON sakatlık ve cezalar nedeniyle çok maç oynayamayan Emre Belözoğlu da Yanal’ın gelecek planlarında takımın ağabeyi olarak görünüyor. Ersun Hoca, Emre’nin oynama süresini azaltıp takımın lideri olarak kalmasını istiyor. Belözoğlu’ndan daha ekonomik faydalanmak için planlar yapan Yanal’ın bu kararına. Emre’nin nasıl bir tepki vereceği merak konusu.

BOĞAZ’DA GÖRSEL ŞÖLEN

Haberin Devamı

KUTLAMALARA devam eden Fenerbahçeli taraftarlar, Boğaziçi Köprüsü’nde önümüzdeki günlerde müthiş bir şov yapmayı planlıyor.
Buna göre, 1500 sarı, 1500 lacivert bayrak köprünün her iki yanına yerleştirilecek ve gökyüzünden fotoğraf ve video çekimi yapılacak. İlginç gösterinin yapılacağı tarih yarın duyurulacak.
Fenerbahçeli taraftarlar, sezon sonuna kadar başka etkinlikler de yapacak.

Köprüler için bayrak hazırlanıyor

HER sezon bitiminde şampiyon takımın bayraklarının asıldığı boğazdaki köprülerde, bu yıl da sarı lacivertli bayraklar dalgalanacak. Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerine asılacak bayraklar konusunda karar mercii olan İstanbul Valiliği henüz tarih konusunda bir açıklama yapmadı.

10 GÜN SÜREYLE ASILACAK

Hazırlıkları sürdüren sarı lacivertliler, Valilik’ten bilgi geldikten sonra iki köprüye dev bayraklarını asacak. Bayraklar köprülerde 10 gün süreyle asılı kalacak.


İLK YILINDA ŞAMPİYON

Haberin Devamı

F.Bahçe’deki ilk sezonunda takımı şampiyon yapmayı başaran Yanal, artık geleceği planlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!